Οικονομική ανακαίνιση σπιτιού: Το ιδανικό σενάριο και ο μεγαλεπήβολος στόχος κάθε οικογένειας που θέλει να ανανεώσει τον αέρα και το design της οικίας. Υπάρχει πληθώρα επιλογών και πολλοί τρόποι για να ανακαινίσετε ένα σπίτι. Το ζητούμενο όμως είναι να συνδυάσετε τις λογικές τιμές με την αξιοπιστία. Αυτό ακριβώς είναι που δεσμεύεται ο Κυπριώτης! Ακολουθήστε στο παρόν άρθρο τις συμβουλές μας για την πλέον ποιοτική και παράλληλα οικονομική ανακαίνιση σπιτιού και θα μας θυμηθείτε!

Αυτές είναι οι 3+1 συμβουλές μας για οικονομική ανακαίνιση σπιτιού

#1. Επενδύστε στα πιο χρηστικά δωμάτια!

Ας ξεκινήσουμε με κάτι βασικό. Για μια οικονομική ανακαίνιση σπιτιού δεν είναι ανάγκη να… ανακαινιστεί ολόκληρο το σπίτι! Συχνά, όταν ξεκινούν οι ανακαινίσεις, οι περισσότεροι δεν αναλογίζονται τους πόρους ή τις ανάγκες με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκτός budget. Δεν επενδύουν στους χώρους που θα έπρεπε σπαταλώντας πόρους και φαιά ουσία σε ανούσιες λεπτομέρειες.

Εσείς, εστιάστε στην ανακαίνιση βασικών χώρων όπως η κουζίνα και το μπάνιο. Όχι απλά θα επιτύχετε τον αέρα ανανέωσης που χρειάζεστε, αλλά θα ανεβάσετε και την αξία του σπιτιού! Αν θέλετε τη γνώμη μας, ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας χωρίς αλλαγή πλακιδίων δεν γίνεται. Πρότασή μας, είναι να επενδύσετε στα γρανιτοπλακάκια, σε κουζίνα και μπάνιο, ώστε να έχετε μια συμφέρουσα και επικερδή επένδυση. Ο λόγος είναι ότι καθώς τα συγκεκριμένα δάπεδα υπόκεινται σε επιπρόσθετες φθορές λόγω εκτεταμένης χρήσης, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Τα γρανιτοπλακάκια Κυπριώτης ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μηχανικές αντοχές τους σε τριβή, καταπόνηση, υγρασία και ακραίες θερμοκρασίες. Σημειώστε ότι τοποθετούνται ακόμα και πάνω από παλιά δάπεδα, ενώ ενδείκνυνται και για ενδοδαπέδια θέρμανση.

#2. Αποφασίστε από νωρίς το budget!

Είναι κομβικής σημασίας να ορίσετε και να συζητήσετε με τους ειδικούς για το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Έτσι, θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια! Στο ποσό αυτό θα πρέπει να συνυπολογιστούν και κάποια χρήματα που πιθανότατα θα χρειαστούν χωρίς να τα έχετε υπολογίσει. Πάντα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με απρόοπτα και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις.

#3. Μην το παρακάνετε με τα υλικά!

Οι πρώτες ύλες είναι μεγάλο κομμάτι του κόστους μίας ανακαίνισης και καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε με αυτά. Δεν εννοούμε φυσικά ότι δεν θα πρέπει να αγοράσετε πολλά πλακάκια ή είδη υγιεινής, απλά να έχετε φειδώ! Καλό θα ήταν να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα, την εμφάνιση και την αξία.

+1. Συμβουλή: Αφήστε μία… comfort zone!

Last, but not least. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, δεν θα έχετε την στο σπίτι σας άνεση που είχατε πριν. Είναι σημαντικό να ορίσετε ένα συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού όπου θα είναι… απαλλαγμένο από τα μαστορέματα, ώστε να μπορείτε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε. Φροντίστε ακόμα να μεταφέρετε εκεί τα αντικείμενα και τις συσκευές που χρειάζεστε συχνά ώστε να έχετε μια λειτουργική καθημερινότητα.

Για την πλέον συμφέρουσα, ποιοτική και οικονομική ανακαίνιση σπιτιού ο Κυπριώτης αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εσάς. Ανακαλύψτε τα καλύτερα πλακάκια και έπιπλα του σε 100% value for money τιμές και πάντα με την κορυφαία ποιότητα. Γνωρίστε την πλούσια συλλογή μας στo www.kypriotis.gr ή επισκεφθείτε μας σε ένα από τα υποκαταστήματά μας για να μας γνωρίσετε από κοντά.

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

 Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Οικονομική ανακαίνιση σπιτιού & τα μυστικά της»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog