Τα πλακάκια είναι μια πολύ δημοφιλής και ασφαλής επιλογή για τα σύγχρονα σπίτια. Είναι ανθεκτικά, καθαρίζονται εύκολα, μονώνουν από υγρασία και δίνουν στους χώρους του σπιτιού την όψη που θέλουμε. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, σχήματα, επιφάνειες , χρώματα, και μπορούν να ταιριάξουν με κάθε στυλ διακόσμησης. Πλακάκια μπάνιου, πλακάκια κουζίνας είναι οι ποιο δημοφιλής όροι για να τα αναζητήσετε, όμως για να επιλέξετε τα κατάλληλα πρέπει να γνωρίζετε πολλά τα οποία για εμάς δεν είναι μυστικά και μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην σωστή επιλογή.

Τα πάντα για τα πλακάκια:

Όταν αποφασίσουμε να αγοράσουμε πλακάκια δαπέδου ή πλακάκια τοίχου  θα πρέπει να γνωρίζουμε μερικά βασικά χαρακτηριστικά για αυτά. Η προέλευση τους είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας και μάλιστα θα λέγαμε ότι αν ο πωλητής δεν σας το αναφέρει αμέσως θα πρέπει να επιμείνετε. Η μηχανικές ιδιότητες του υλικού δηλαδή πόσο ψημένο είναι, τι επίπεδο αντοχής έχει, τι απορροφητικότητα και πολλά άλλα. Πολλές φορές οι υπάλληλοι αλλά και οι ίδιοι η καταστηματάρχες δεν είναι σε θέση να απαντήσουν στις παραπάνω ερωτήσεις με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να επιλέξει με κύριο παράγοντα την τιμή. Φυσικά αυτό είναι τα μεγαλύτερο λάθος πλακάκια δαπέδου ή πλακάκια τοίχου αγοράζουμε μια φορά για μια ζωή.

Στην Κυπριώτης Α.Ε οι πωλητές είναι εκπαιδευμένη να σας λύσουν όλες σας τις απορίες, να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καταλληλότερο είδος πλακιδίου για εσάς, και φυσικά σε 1ης ποιότητας στην σωστή ποσότητα με καθορισμένη την τελική τιμή και οριστική ημερομηνία παράδοσεις χωρίς επιπλέον κόστος. Όλα τα κιβώτια που θα σας παραδοθούν θα είναι ίδιας εγγυημένης ποιότητας που θα αναγράφεται η Ευρωπαϊκή Προδιαγραφή (ΕΝ), βάσει της οποίας δημιουργήθηκε  και πέρασε ποιοτικό έλεγχο ώστε εσείς να τα απολαύσετε ξένοιαστη. Αλώστε η εταιρεία μας έχει πελάτες που πλέον μόνο σε εμάς ψάχνουν για είδη υγιεινής.

Μετά την αγορά σας θα παραλάβετε οδηγίες “πως θα διατηρήσετε τα πλακίδια και τα  είδη υγιεινής σε άριστη κατάσταση“, όπως και “οδηγίες τι πρέπει να προσέξετε κατά την εγκατάσταση των πλακιδίων“.

Facebookgoogle_plusmailFacebookgoogle_plusmail