Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα; Το δίλημμα που ταλαιπωρεί όποιον προχωράει στη δημιουργία ή την ανακαίνιση του μπάνιου του. Οι ανάγκες σας, οι προσωπικές σας συνήθειες, οι ιδιαιτερότητες του χώρου σας και ο προϋπολογισμός σας είναι καθοριστικά για την απόφασή σας.

Η χωρητικότητα του μπάνιου σας 

Εάν το μπάνιο σας έχει περιορισμένο διαθέσιμο χώρο, τότε δεν έχετε επιλογές. Η επιλογή της ντουζιέρας είναι μονόδρομος. Ακόμα και με ένα μεγαλύτερο μπάνιο όμως μπορείτε να επιλέξετε ντουζιέρα. Έτσι, θα έχετε περισσότερο χώρο για να τοποθέτησε επιπλέον έπιπλα μπάνιου ή ηλεκτρικές συσκευές, όπως το πλυντήριο και το στεγνωτήριο.

Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα: οι προσωπικές σας ανάγκες

Ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, θα ακολουθήσετε και την αντίστοιχη επιλογή. Εάν μένετε μόνοι σας, μπορείτε να επιλέξετε ντουζιέρα για να ταιριάζει με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας σας. Σε περίπτωση που μένετε με ηλικιωμένα άτομα, η ντουζιέρα αποτελεί ιδανική λύση ώστε να εξασφαλίζει την εύκολη και ασφαλή πρόσβασή τους.  Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε κάθισμα μπάνιου και βοηθητικές μπάρες για περισσότερη σιγουριά.

Εάν έχετε οικογένεια και παιδιά, τότε θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε μπανιέρα. Με αυτόν τον τρόπο θα μετατρέψετε το μπάνιο των παιδιών σας σε εύκολη υπόθεση. Ενώ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε και άλλες ανάγκες σας. Έτσι, μπορείτε να πλένετε τα οικιακά σας είδη, όπως τα χαλιά σας και τις κουβέρτες σας.

Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα: καθαριότητα

Η καθαριότητα του μπάνιου σας είναι σημαντική. Για αυτό πρέπει να φροντίζετε να το κρατάτε καθαρό καθημερινά. Μπορείτε να καθαρίζετε πιο εύκολα την ντουζιέρα καθώς καταλαμβάνει μικρότερο χώρο και έχει επίπεδη μικρή επιφάνεια. Αντίθετα, η καμπυλωτή μπανιέρα απαιτεί περισσότερη σχολαστικότητα και χρόνο καθαρισμού.

Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα: εξοικονόμηση ενέργειας

Έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε στην ντουζιέρα σας ειδικό εξοπλισμό για να ρυθμίζετε τη ροή του νερού. Έτσι, μπορείτε να πετύχετε τη μείωση κατανάλωσης του. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνετε και το οικολογικό σας αποτύπωμα και το λογαριασμό του νερού.

Ό,τι και να επιλέξετε, ελάτε στον Κυπριώτη!

Ο Κυπριώτης έχει την απάντηση σε κάθε σας ερώτημα που αφορά μπάνιο σας. Δείτε online την premium γκάμα της εταιρίας Κυπριώτη σε προϊόντα μπάνιο και κατόπιν μεταβείτε σε ένα από τα υποκαταστήματά μας για να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για το σπίτι σας.

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα: ποια είναι η καλύτερη λύση;»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.