Αδιαμφησβήτητα τα πλακάκια τοίχου αποτελούν ένα υλικό που μπορεί να αλλάξει και να μεταμορφώσει την κουζίνα σας και το μπάνιο σας. Το design στα πλακάκια αλλάζει όπως στα χρώματα και στα έπιπλα. Εάν σκοπεύετε να αλλάξετε τα πλακάκια σε κάποιον τοίχο σας ή να ανακαινίσετε το μπάνιο σας ή την κουζίνας, ακολουθήστε τις νέες τάσεις για το 2024 και… θα πετύχετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα!

Πλακάκια τοίχου: ανθεκτικότητα και βιωσιμότητα στο max

Η βιωσιμότητα των υλικών και η δυνατότητα ανακύκλωσής τους είναι το Α και Ω στην καθημερινότητά μας για όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Τα πλακάκια από ανθεκτικά ή ανακυκλώσιμα υλικά ξεχωρίζουν. Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές επιλέγουν να δημιουργήσουν πλακάκια με μοναδικό design αλλά με μειωμένο οικολογικό αποτύπωμα. Επιλέξτε επίσης πλακάκια με ανακυκλώσιμη συσκευασία με περισσότερο σεβασμό στο περιβάλλον!

Πλακάκια τοίχου: λες και φτιάχτηκαν στο χέρι

Διαφορετικές υφές, σχήματα, χρώματα και μεγέθη κερδίζουν την αγάπη του κόσμου. Τα πλακάκια με μοτίβα ψαροκόκαλου, ζιγκ ζαγκ και ψηφίδες ξεχωρίζουν για το 2024! Τα κεραμικά επίσης πλακάκια σε διαφορετικά χρώματα και σχήματα θα κυριαρχήσουν στους τοίχους της κουζίνας και του μπάνιου σας. Μην ξεχνάτε ότι το 2024 θα ξεχωρίσουν τα πλακάκια που θα είναι … λες και φτιάχτηκαν στο χέρι!

Επιστροφή στο χρώμα!

Μετά την πολυετή κυριαρχία του minimal και μονόχρωμου πλακιδίου, σειρά έχουν τα πολύχρωμα πλακάκια τοίχου. Το μυστικό για να απογειώσετε το design της κουζίνας ή του μπάνιου σας. Έντονα χρώματα και σχέδια σε πλακάκια σε συνδυασμό με απλότητα στα έπιπλα του χώρου σας. Ταιριάξτε τα δύο διαφορετικά στιλ και δημιουργήστε την απόλυτη αρμονία στο χώρο σας.

Πλακάκια τοίχου όπως το διαχρονικό μωσαϊκό

Η αναγέννηση του παλιού και καλού «μωσαϊκού» ή αλλιώς terrazzo είναι γεγονός! Τα τελευταία χρόνια μένει σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις το πλακάκι με τα μικρά και ακανόνιστα πολύχρωμα σχήματα το ένα δίπλα στο άλλο. Ο συνδυασμός του κλασικού και του διαχρονικού στοιχείου με τα μοντέρνα χρώματα και μοτίβα θα ανανεώσουν το χώρο σας.

Διαλέξτε γεωμετρικά σχήματα & patterns

Πολύγωνα, τετράγωνα, εξάγωνα, κύκλοι σε πλακάκια. Τα γεωμετρικά αλλά και τα αφηρημένα σχήματα συνθέτουν το μοναδικό design της κουζίνας σας ή του μπάνιου σας. Δοκιμάστε να βάλετε πλακάκια τοίχου με γεωμετρικά σχέδια με έντονα χρώματα για το 2024. Επιπλέον, εμπνευστείτε από τα χρώματα της φύσης και επιλέξτε ανάλογα πλακάκια. Σχέδια με φυτά και ζώα θα ξεχωρίσουν.

Πλακάκια τοίχου: Ο Κυπριώτης έχει τις λύσεις!

Ο Κυπριώτης έχει την απάντηση σε κάθε σας ερώτημα που αφορά τα πλακάκια για την κουζίνα και το μπάνιο σας. Δείτε online την premium γκάμα της Κυπριώτης σε πλακάκια τοίχου και κατόπιν μεταβείτε σε ένα από τα υποκαταστήματά μας για να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για το σπίτι σας.

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Πλακάκια τοίχου: οι νέες τάσεις για το 2024»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.