Χρώματα για κουζίνα με άσπρα ντουλάπια. Μια αρκετά περίπλοκη επιλογή διότι περιλαμβάνει έναν σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα! Ότι το λευκό, πάει με όλα! Επομένως, έχετε διαθέσιμη όλη τη χρωματική παλέτα προκειμένου να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό για μια κουζίνα με άσπρα ντουλάπια! Το να μην υπάρχει κάποια περιοριστική παράμετρος, δημιουργεί μια περίεργη συνθήκη μεγάλης δυσκολίας. Για τον λόγο αυτό, στο παρόν άρθρο θα επιχειρήσουμε να σας διευκολύνουμε στο έργο αυτό, προτείνοντας τα ιδανικά χρώματα για κουζίνα με άσπρα ντουλάπια!

Χρώματα για κουζίνα με άσπρα ντουλάπια – Πρόταση #1: Γήινα χρώματα

Οι interior designers συχνά επιλέγουν να «παντρεύουν» γήινα χρώματα με μια κουζίνα με άσπρα ντουλάπια. Χρώματα όπως το καφέ, το μπεζ και το χακί, αναδίδουν μια θερμή αίσθηση που κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν οικεία και άνετα. Σε συνδυασμό με το λευκό, προκύπτει ένα άκρως φιλόξενο και chic αποτέλεσμα.

Πρόταση #2: Κόκκινο

Το κόκκινο αποτελεί μια αρκετά τολμηρή πρόταση για μια κουζίνα με άσπρα ντουλάπια που οι περισσότεροι θα απέφευγαν. Τα λευκά ντουλάπια κουζίνας θα έχουν μια αστραφτερή και αριστοκρατική εμφάνιση όταν συνδυαστούν με το κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο είναι η ιδανική επιλογή αν σκοπεύετε να αποφύγετε την ανάμειξη πολλών χρωμάτων.

Χρώματα για κουζίνα με άσπρα ντουλάπια – Πρόταση #3: Λευκό με λευκό

Το να συνδυάσετε λευκά ντουλάπια με λευκούς τοίχους ή πλακάκια, είναι η επιτομή της μόδας για το 2023. Το elegance και η απλότητα του λευκού που θα κυριαρχήσει, θα δημιουργήσουν μια αριστοκρατική κουζίνα που θα θυμίζει εξώφυλλο περιοδικού. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το λευκό χωρίς περιορισμούς στο οτιδήποτε: ντουλάπια, πλακάκια, τοίχοι, συσκευές, πάγκοι, ακόμα και αξεσουάρ!

Πρόταση #4: Γκρι

Οι γκρίζες αποχρώσεις είναι μια αρκετά ασφαλής επιλογή για κάθε στυλ και τύπο κουζίνας. Μπορεί να παραπέμπουν ελαφρώς σε λίγο πιο μοντέρνες κουζίνες, ωστόσο λειτουργούν εξίσου καλά και σε έναν πιο κλασσικό χώρο με λευκά ντουλάπια.

Χρώματα για κουζίνα με άσπρα ντουλάπια – Πρόταση #5: Πράσινο

Το πράσινο είναι το καλύτερο χρώμα για να φέρει την αίσθηση γαλήνης και της φρεσκάδας σε έναν εσωτερικό χώρο. Σε συνδυασμό με την καθαρότητα του λευκού, τα χαρακτηριστικά  αυτά κυριαρχούν ακόμα πιο δυναμικά. Επιλέξτε απαλούς τόνους για μικρότερες κουζίνες και πιο έντονες αποχρώσεις για μεγαλύτερες.

Χρώματα για κουζίνα με άσπρα ντουλάπια – Πρόταση #5+1: Μαύρο

Άσπρο και μαύρο. Ένας καλαίσθητος και αριστοκρατικός συνδυασμός αντίθεσης που έχει καταφέρει να χρωματικά, είναι ο,τι πιο διαχρονικό υπάρχει. Ενισχύστε με ξύλινα έπιπλα που θα συνθέσουν το ιδανικό contrast. Επιλέξτε ένα στενόμακρο ξύλινο τραπέζι και μαύρες καρέκλες με ξύλινα πόδια ώστε να δημιουργήσετε την τέλεια αναλογία.

Για ό,τι κι αν σας απασχολεί σχετικά με τη διακόσμηση της κουζίνας σας, ελάτε στην Κυπριώτης!

Ο Κυπριώτης έχει τη λύση σε κάθε σας ερώτημα σχετικά με την κουζίνα σας. Όχι απλώς θα βρείτε ό,τι σκεφτήκατε αλλά θα βρείτε και ό,τι δεν ξέρατε πως θέλατε! Μελετήστε online την premium γκάμα μας στην ιστοσελίδα της Κυπριώτης σε πλακάκια και προϊόντα κουζίνας κάθε είδους και κατόπιν μεταβείτε σε ένα από τα υποκαταστήματά μας για να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για τον χώρο σας. Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Χρώματα για κουζίνα με άσπρα ντουλάπια: 5+1 πρωτότυπες προτάσεις»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.