Τελευταίες τάσεις στις κουζίνες 2023. Ένα θέμα που ενδιαφέρει τα περισσότερα νοικοκυριά που ετοιμάζονται να προβούν σε ριζικές αλλαγές στην κουζίνα! Είτε είστε από τα άτομα που περνούν πολλές ώρες στην κουζίνα τους, είτε όχι, ένα είναι το μόνο σίγουρο: Ο χώρος της κουζίνας, έχει ανάγκη από συχνές αλλαγές και ανακαινίσεις! Επειδή όμως πάντα το ζητούμενο είναι να είστε «in, αλλά και να δοκιμάσετε κάτι εγνωσμένης αξίας, είμαστε εδώ για εσάς! Ξεχωρίσαμε από όλες τις τελευταίες τάσεις στις κουζίνες 2023, τις ωραιότερες και πιο καλαίσθητες ιδέες και σας τις παρουσιάζουμε.

Τελευταίες τάσεις στις κουζίνες 2023 – #1: Φινέτσα στο… «τετράγωνο»

Οι τετράγωνες μπαταρίες κουζίνας, είναι ό,τι πιο «hot» κυριαρχεί στις τελευταίες τάσεις στις κουζίνες 2023. Είτε το design τους είναι μινιμαλιστικό, είτε φουτουριστικό, προσθέτουν μια συμμετρική και καλαίσθητη πινελιά στον χώρο που δεν περνά απαρατήρητη. Στην Κυπριώτης θα βρείτε την κορυφαία ποικιλία της αγοράς σε μπαταρίες κουζίνες, με πληθώρα σχεδίων που θα δέσουν σίγουρα και στον δικό σας χώρο.

#2: Οικολογία και «πράσινο»

Για το 2023, οι τάσεις στη διακόσμηση κουζίνας ακολούθησαν ευλαβικά τη γενικότερη οικολογική «στροφή» που κυριαρχεί στον πλανήτη. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα υλικά που χρησιμοποιούνται πλέον, είναι οικολογικά και ανακυκλώσιμα. Το πλαστικό, εκτός αν ανακυκλώνεται, σπανίζει και χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο, ακόμα και στα διακοσμητικά εσωτερικού χώρου. Το «πράσινο» κίνημα κερδίζει διαρκώς έδαφος και έχει έρθει για να μείνει! Επιλέξτε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όχι για τις επιταγές της μόδας, αλλά για το χρέος μας προς τις μελλοντικές γενιές.

#3: Φυσική πέτρα

Στο πλαίσιο της στροφής στην οικολογία, είναι και ό,τι θυμίζει φυσικό περιβάλλον. Οι τελευταίες τάσεις στις κουζίνες 2023, έφεραν τη φυσική πέτρα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Για να τη φέρετε κι εσείς στο προσκήνιο, μπορείτε να επιλέξετε πλακάκια που προσομοιάζουν σε αυτήν. Στη μοναδική μας συλλογή από μοντέρνα πλακάκια κουζίνας, θα ανακαλύψετε σίγουρα το σχέδιο που σας ταιριάζει.

#4: Αόρατος απορροφητήρας

Είναι επίσημο: Ο εμφανής απορροφητήρας είναι πλέον ντεμοντέ! Πράγματι, οι τελευταίες τάσεις στις κουζίνες 2023, θέλουν τον απορροφητήρα εκτός οπτικού πεδίου! Όχι ασφαλώς να μην έχετε καθόλου, καθώς είναι υπερ-απαραίτητος για την εξάλειψη των οσμών, όμως δεν πρέπει να είναι διακριτός! Κάθε περιοδικό οικιακού design και κάθε interior guru, προτείνουν πλέον κάποιον βυθιζόμενο απορροφητήρα.

#4+1: Πορσελάνινοι νεροχύτες

Οι νεροχύτες από πορσελάνη μονοπωλούν τις τελευταίες τάσεις στις κουζίνες 2023. Εκτός από την καλαισθησία και την αριστοκρατική αύρα που τους συνοδεύει, οι πορσελάνινοι νεροχύτες έχουν κι ένα ακόμα χαρακτηριστικό: Προσφέρουν μεγάλη ανθεκτικότητα στη θερμότητα από μαγειρικά σκεύη, αντέχοντας σε κάθε είδους καταπονήσεις. Δείτε την πλούσια γκάμα μας από νεροχύτες κάθε μεγέθους, υλικού κατασκευής και αισθητικής και επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

Για τις τελευταίες τάσεις στις κουζίνες 2023 ελάτε στον Κυπριώτη!

Για όποιο ερώτημα σας απασχολεί σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στις κουζίνες 2023, ο Κυπριώτης έχει και την απάντηση! Γνωρίστε πρώτα online την premium γκάμα της Κυπριώτης σε πλακάκια, έπιπλα και αξεσουάρ κουζίνας και ύστερα επισκεφθείτε ένα από τα υποκαταστήματά μας! Το έμπειρο προσωπικό μας, θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Τελευταίες τάσεις στις κουζίνες 2023: Ξεχωρίσαμε τις 4+1 καλύτερες προτάσεις»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.