«Πώς να ομορφύνω το μπάνιο μου»; Να ένα από τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα πολλών φίλων που αναζητούν έξυπνους, γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους για να το ανανεώσουν. Το μπάνιο, όπως και κάθε χώρος του σπιτιού μας, απαιτεί συστηματική φροντίδα, αλλά και τακτικές αλλαγές στην διακόσμησή του. Έτσι, θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια σε άριστη κατάσταση, χωρίς να σταματά να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον με την αισθητική του. Αν λοιπόν θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο και elegant αποτέλεσμα χωρίς να προχωρήσετε στη λύση της ολικής ανακαίνισης, τότε στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε στοχευμένες προτάσεις με αλλαγές που αξίζει να υιοθετήσετε!

Πώς να ομορφύνω το μπάνιο μου;  5+1 προτάσεις

1. Φωτίστε σωστά το χώρο

Η αλλαγή φωτισμού αποτελεί από μόνη της μία πολύ δυνατή αλλαγή που θα δημιουργήσει μία νέα οπτική για το μπάνιο σας. Ο σωστός φωτισμός θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας και σε πρακτικό επίπεδο, καθώς θα διευκολύνει καθημερινές διαδικασίες όπως το ξύρισμα ή το μακιγιάρισμα. Για ένα σύγχρονο και άρτιο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε έναν επώνυμο στιλάτο καθρέφτη με LED φωτισμό από τη γκάμα της Κυπριώτης.

2. Ομορφύνετε το μπάνιο επιλέγοντας ανθεκτικά φυτά

Τα φυτά αποτελούν ιδανική επιλογή για να ομορφύνετε το μπάνιο σας, χαρίζοντάς του μία εξωτική νότα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να ευδοκιμήσουν σε αυτό το χώρο λόγω της υψηλής του υγρασίας. Γι’ αυτό, προτιμήστε φυτά με υψηλή αντοχή. Τέτοια είναι το χλωρόφυτο, ο ζαμιοκούλκας, η καλαθέα, τα βιγόνια, η δράκαινα, η ορχιδέα, η αλόη, αλλά και το αγαπημένο μας κυκλάμινο.

3. Οργανώστε το χώρο με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ

Αναβαθμίστε την λειτουργικότητά και την αισθητική του με νέα σύγχρονα και ποιοτικά αξεσουάρ από την Κυπριώτης. Εδώ θα βρείτε αξεσουάρ για το ντους, την τουαλέτα, το νιπτήρα καθώς και ράγες για τις πετσέτες σας. Είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τα μικροαντικείμενα που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

4. Ανανεώστε τους τοίχους του μπάνιου με φωτεινά και αντιμουχλικά χρώματα

Η εμφάνιση υγρασίας, μούχλας και μυκήτων στους τοίχους του μπάνιου αποτελεί συχνό φαινόμενο. Αντιμετωπίστε το δραστικά με τα κατάλληλα αντιμουχλικά και αντιμυκητισιακά χρώματα για τις ανάγκες του χώρου. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να αλλάξετε και τα χρώματα των τοίχων, επιλέγοντας νέες φωτεινές αποχρώσεις που θα αναδείξουν το στιλ του.

5. Αντικαταστήστε φθαρμένα έπιπλα μπάνιου

Με την πάροδο του χρόνου, ορισμένα έπιπλα μπάνιου είναι πιθανό να παρουσιάσουν φθορές ή μικροζημιές. Σε μία τέτοια περίπτωση, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε μεμονωμένα, χωρίς να προχωρήσετε σε γενική ανακαίνιση. Στην Κυπριώτης θα βρείτε νιπτήρες, λεκάνες και έπιπλα μπάνιου σε στιλ και υφές που σίγουρα θα «κουμπώσουν» και στον δικό σας χώρο, δημιουργώντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

+1. Επενδύστε σε νέα σύγχρονα πλακάκια μπάνιου

Το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας ενός μπάνιου καλύπτεται από πλακάκια. Γι’ αυτό, ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το ανανεώσετε δεν είναι άλλος από το να επιλέξετε τα ιδανικά πλακάκια μπάνιου για τις ανάγκες σας από την Κυπριώτης. Σε μας θα βρείτε την κορυφαία premium συλλογή της αγοράς σε σχέδια που θα σας ενθουσιάσουν και με ποιότητα που κάνει την διαφορά. Με τη σωστή κόλλα και την κατάλληλη επεξεργασία, μπορούν να κολληθούν ακόμα και πάνω από τα παλιά σας πλακάκια.

Αξιοποιήστε τη λύση της 3D απεικόνισης μπάνιου

Στην περίπτωση που σκέφτεστε να προχωρήσετε σε εκτεταμένες αλλαγές στο μπάνιο, σας προτείνουμε να αξιοποιήσετε την δύναμη της τεχνολογίας. Η 3D απεικόνιση μπάνιου μπορεί να σας δείξει με ακρίβεια πως θα γίνει ο χώρος σας. Στην Κυπριώτης, φροντίζουμε για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντάς σας εντελώς δωρεάν 3D φωτορεαλιστικές μελέτες που ενσωματώνουν όλα τα προϊόντα μπάνιου που έχετε επιλέξει από τα καταστήματά μας. Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι για το αισθητικό και λειτουργικό του αποτέλεσμα.

Κάθε αλλαγή στο μπάνιο και στο σπίτι περνά πάντα μέσα από την Κυπριώτης!

Στο ερώτημα «πώς να ομορφύνω το μπάνιο», η απάντηση είναι μία: Κυπριώτης! Οι άνθρωποί μας είναι εδώ για να σας προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με το στιλ, τις ανάγκες του χώρου και φυσικά το budget σας. Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα μας στο www.kypriotis.gr ή επισκεφθείτε το κοντινότερό σας από τα τρία showroom μας σε:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Πώς να ομορφύνω το μπάνιο μου»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.