Ιδέες για πλακάκια στο μπάνιο: ποιες είναι αυτές που θα του χαρίσουν στιλ και γοητεία; Το μπάνιο, ο πιο απαραίτητος χώρος ενός σπιτιού, αποκτά κομψότητα και αισθητική, μέσα από νέες και μοντέρνες προτάσεις. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα ανακαλύψετε πλακάκια διαφορετικού στιλ που θα ταιριάξουν απόλυτα στο γούστο και την αισθητική του δικού σας. Φυσικά, όλα τους έχουν την υπογραφή και την εγγύηση ποιότητας της Κυπριώτης.

5+1 μοναδικές ιδέες για πλακάκια στο μπάνιο με βάση το στιλ

1. XL πλακάκια

Μία από τις ιδέες για ένα εντυπωσιακό μεγαλοπρεπές μπάνιο είναι τα XL πλακάκια. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και ταιριάζουν με κάθε χώρο, καθώς προσφέρονται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και όψεων.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες σε XL πλακάκια για το μπάνιο εδώ.

2. Πλακάκια με στιλ μαρμάρου

Η κομψότητα και η επιβλητικότητα του μαρμάρου συναντούν την ανθεκτικότητα που προσφέρει το γρανιτοπλακάκι. Οι προτάσεις της Κυπριώτης σίγουρα εντυπωσιάζουν και ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες σε πλακάκια για το μπάνιο με στιλ μαρμάρου εδώ.

3. 3D πλακάκια

Η αισθητική στα πλακάκια συνδυάζει όψη, αλλά και υφή. Τα τρισδιάστατα πλακάκια  απευθύνονται σε όσους τους αρέσει να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα μέσα στο σπίτι. Τα σχέδιά τους δίνουν στον τοίχο του μπάνιου μία αίσθηση της κίνησης, η οποία και δε θα σταματήσει να σας συναρπάζει.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες σε 3D πλακάκια για το μπάνιο εδώ.

4. Πλακάκια με στιλ μωσαϊκού

Γιατί να αλλάξετε το vintage στιλ του μπάνιου σας όταν μπορείτε να επενδύσετε σε αυτό με τα κατάλληλα πλακάκια σε στιλ μωσαϊκό; Πρόκειται για μία ανερχόμενη επιλογή που ταιριάζει και σε μοντέρνους χώρους.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες σε πλακάκια για το μπάνιο με στιλ μωσαϊκού εδώ.

5. Πλακάκια με στιλ οξειδωμένου μετάλλου

Το οξειδωμένο μέταλλο αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μοντέρνου και του βιομηχανικού στιλ. Στην Κυπριώτης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πλακάκια με όψη μεταλλική για οικίες & επαγγελματικούς χώρους.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες σε πλακάκια οξειδωμένου μετάλλου για το μπάνιο εδώ.

+1.   Ακόμα περισσότερες ιδέες και προτάσεις σε πρωτότυπα πλακάκια για το μπάνιο

Οι εκπλήξεις της νέας γκάμας Κυπριώτης δε σταματούν. Μόνο στην Κυπριώτης θα βρείτε τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις της αγοράς που θα προσδώσουν μία μοναδική διακοσμητική πινελιά στο μπάνιο σας.

Ο 3D σχεδιασμός μπάνιου κάνει τις ιδέες σας για το μπάνιο πραγματικότητα

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τις ιδέες σας σχετικά με την διακόσμηση του μπάνιου σας πράξη είναι ο 3D σχεδιασμός του. Γι’ αυτό, η Κυπριώτης σας προσφέρει φωτορεαλιστικές μελέτες με τα πλακάκια και τα είδη μπάνιου της επιλογής σας. Τα 3D σχέδια προσδίδουν μια ρεαλιστική απεικόνιση του χώρου, εξαιρετικά κοντά στην πραγματικότητα. Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι οι διακοσμητικές ιδέες για το μπάνιο σας θα υλοποιηθούν ακριβώς όπως τις φαντάζεστε.

Ιδέες και προτάσεις σε πλακάκια για το μπάνιο από την Κυπριώτης

Αναζητάτε τον ιδανικό συνεργάτη για να κάνετε πράξη το μπάνιο των ονείρων σας; Στην Κυπριώτης θα ανακαλύψετε μοναδικές ιδέες και προτάσεις σε πλακάκια για το μπάνιο, για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει άριστα στο προσωπικό σας στιλ. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας online, καταγράψτε τα σχέδια της προτίμησής σας και εμείς είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε στην καλύτερη δυναή επιλογή. Βρισκόμαστε πάντα κοντά σας, με τρία μοναδικά showrooms σε:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Πλακάκια για το μπάνιο: Ιδέες που αξίζει να ανακαλύψετε»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.