Πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου, μία από τις top επιλογές για κάθε σύγχρονο σπίτι ή επιχείρηση. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για να τα επιλέξετε και για τον δικό σας χώρο; Για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας να επιλέξετε το κατάλληλο δάπεδο, τους συγκεντρώσαμε και σας τους παρουσιάζουμε.

8+1 λόγοι για να επιλέξετε πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου

1. Προσφέρουν όλα τα θετικά του ξύλου…

Όπως τα ξύλινα δάπεδα, έτσι και τα πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου χαρίζουν στο χώρο σας μία μοναδική αίσθηση φυσικότητας, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλικό αισθητικό αποτέλεσμα που κάθε σπίτι χρειάζεται.

2. … χωρίς όμως να φθείρονται!

Τα πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου είναι φτιαγμένα από γρανίτη. Στην πράξη λοιπόν, οι μηχανικές αντοχές τους είναι ανώτερες από κάθε εναλλακτική. Δεν ξεθωριάζουν, δεν γρατζουνίζονται, ούτε και σκουραίνουν στα σημεία με το πέρασμα του χρόνου, όπως συμβαίνει με το ξύλο. Προσφέρουν μάλιστα υψηλή ανθεκτικότητα στον ήλιο και την υγρασία.

3. Δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση

Ένα ακόμα από τα πλεονεκτήματά τους είναι ότι καθαρίζονται εύκολα και δεν χρειάζονται κάποια άλλη συντήρηση, όπως τα παρκέ ξύλου.

4. Τοποθετούνται με διαφορετικούς τρόπους…

Ψαροκόκαλο, τουβλάκια ή πλέγμα όπως ένα ξύλινο δάπεδο; Τα πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου μπορούν να τοποθετηθούν με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

5. … σε διαφορετικούς χώρους!

Η τοποθέτησή τους δεν έχει περιορισμούς. Τα πλακάκια από γρανίτη σαν ξύλο μπορούν να ταιριάξουν πραγματικά σε κάθε χώρο, από το σαλόνι και την κουζίνα, έως την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο. Μάλιστα, χάρη στις αντιολισθητικές τους ιδιότητες, είναι ιδανικά και για σκάλες.

6. Τα πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου κοσμούν ακόμα και τοίχους

Μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης είναι η διακόσμηση ολόκληρων επιφανειών τοίχου με πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου. Τολμήστε λοιπόν κι εσείς να τα τοποθετήσετε πάνω από την κρεβατοκάμαρά σας, ή σε τοίχο του σαλονιού σας.

7. Μπορούν να αντικατασταθούν σε περίπτωση ζημιάς

Λίγο πριν σημειώσαμε ότι τα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου δεν φθείρονται, δεν σπάνε και δεν χαλάνε όπως ένα ξύλινο παρκέ. Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε εύκολα να τα βγάλετε και να τα αντικαταστήσετε.

8. Τα πλακάκια είναι καλός αγωγός της θερμότητας

Τα γρανιτοπλακάκια που βλέπουν το φως του ήλιου αποθηκεύουν την θερμότητα, την οποία και την απελευθερώνουν κατά την διάρκεια της νύχτας, κρατώντας το σπίτι ζεστό κατά την διάρκεια του χειμώνα.

+1. Τα πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου ταιριάζουν σε κάθε είδος διακόσμησης

Σκούρες αποχρώσεις; Vintage ή μοντέρνα σχέδια; Με ρόζους ή πιο «απαλά» θέματα; Ανακαλύψτε τη νέα μοναδική συλλογή της Κυπριώτης με πληθώρα επιλογών σε πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου. Επισκεφθείτε ένα από τα τρία showroom της και βρείτε τη λύση που θα ταιριάξει ιδανικά στο χώρο σας σε επίπεδο αισθητικής.

Κυπριώτης Showrooms

  • Ανθούσα, Αθηνών (Πρώην Μυτιλήνης) 12. Τηλέφωνο: 210 6607660
  • Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 278. Τηλέφωνο: 210 4115755
  • Πειραιά, Πλαταιών & Δήμητρος. Τηλέφωνο: 210 4145000

Βρήκατε χρήσιμο το νέο μας άρθρο: «Πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου»;
Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο Κυπριώτης Blog.