Οργάνωση μπάνιου: Ποιες είναι οι ιδέες που θα την απογειώσουν, συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός πιο τακτοποιημένου και λειτουργικού χώρου; Πολλοί από εμάς νομίζουν πως αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη και χρονοβόρα. Γι’ αυτό, οι έξυπνες συμβουλές που ακολουθούν έχουν σκοπό να αλλάξουν αυτή την άποψη που επικρατεί. Ακολουθήστε τις για να περιποιηθείτε και να τακτοποιήσετε το μπάνιο σας εύκολα και γρήγορα, ακόμα και αν ο χρόνος σας δεν περισσεύει. Πάμε λοιπόν να τις δούμε αναλυτικά μαζί!

Οργάνωση μπάνιου: 7 μοναδικές ιδέες

1.Προσθέστε το έπιπλο αποθήκευσης που ταιριάζει στο μπάνιο σας

Η top-of-mind επιλογή για την οργάνωση μπάνιου είναι να προσθέσετε ραφιέρα ή ντουλάπι, ανάλογα με το ποια λύση ταιριάζει στις διαθέσιμες διαστάσεις του. Τοποθετώντας πάνω σε ένα τέτοιο έπιπλο τα πράγματά σας, όχι μόνο θα το τακτοποιήσετε σημαντικά, αλλά θα του προσθέσετε και έξτρα στιλ.

2.Εξοπλιστείτε με ένα τραπεζάκι με ροδάκια!

Μήπως το μπάνιο σας είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει ραφιέρα ή επιτοίχιο ντουλάπι; Αν ναι, τότε ένα τρόλεϊ ίσως να είναι η λύση που ζητάτε. Γεμίστε το και αποθηκεύστε το είτε μέσα στο μπάνιο είτε σε άλλο χώρο έξω αυτό. Μόλις το χρειαστείτε, απλά σύρετέ το ως το μπάνιο.

3.Τυλίξτε κυλινδρικά τις πετσέτες σας!

Απλό και πρακτικό! Απλώς τυλίξτε σε σχήμα κυλίνδρου τις πετσέτες και τοποθετήστε τις σε ένα ράφι ή καλάθι. Έτσι, το μπάνιο σας θα δείχνει πιο μαζεμένο και περιποιημένο. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτήν τη μέθοδο ακολουθούν και δεκάδες ξενοδοχεία διεθνώς!

4.Βιδώστε μία βάση για πιστολάκι μαλλιών

Μία μοντέρνα βάση για πιστολάκι είναι μία έξυπνη λύση για να μην το αφήνετε εκτεθειμένο στο χώρο του μπάνιου. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεταλλικό δοχείο για να τοποθετείτε μέσα τόσο αυτό, όσο το σίδερο ισιώματος ή τη συσκευή για τις μπούκλες.

5.Μην ξεχάσετε το καλάθι για τα άπλυτα

Αφιερώσατε χρόνο για να οργανώστε το μπάνιο σας, προσέχοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρειά του. Είναι δυνατόν να ξεχάσετε το καλάθι για τα άπλυτα; Πρόκειται για μία απαραίτητη προσθήκη που θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε τα ρούχα σας σε όσα είναι καθαρά και όσα χρειάζονται πλύσιμο, προσθέτοντας ταυτόχρονα μία ακόμα νότα προσωπικού στιλ στο χώρο σας.

6.Χρησιμοποιήστε το καλοριφέρ σας ως έπιπλο (όταν δε λειτουργεί)

Ένα tip ιδανικό για μικρά μπάνια. Ειδικά τους θερινούς μήνες, ο χώρος πάνω από το καλοριφέρ, μένει αναξιοποίητος. Αγοράστε μικρά καλαθάκια ή κουτιά και τοποθετήστε μέσα τους καλλυντικά, μπατονέτες ή αρωματικά χώρου. Σίγουρα καλύτερο από το να τα έχετε πάνω στο πλυντήριο!

7.Βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την οργάνωση μπάνιου στον Κυπριώτη!

Οι πιο premium επιλογές της αγοράς σε αξεσουάρ και έπιπλα για οργάνωση μπάνιου σας περιμένουν στον Κυπριώτη. Σε μάς θα βρείτε από πολυτελή σετ μπάνιου, καλάθια με πεντάλ, μοντέρνα πιγκάλ και δοχεία σαπουνιών, αλλά και είδη μπάνιου, όπως αποθηκευτικά δοχεία ή βάσεις για οδοντόβουρτσες. Φυσικά, όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Θα τα βρείτε όλα στο www.kypriotis.gr ή στο κοντινότερό σας showroom μας σε:

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Οργάνωση μπάνιου που κάνει την διαφορά»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.