Σειρά μπαταριών εμπνευσμένη από την ισορροπία που υπάρχει στην φύση

Στη ζωή μας, από τη στιγμή της γέννησής μας, ψάχνουμε πάντα μια ισορροπία όχι μόνο με τον κόσμο γύρω μας, αλλά και με τον εαυτό μας. Μέσα από αυτές τις σκέψεις προέκυψε η σειρά μπαταριών “Equilibrio”. Πηγή έμπνευσης για αυτή τη σειρά υπήρξε η δουλειά του καλλιτέχνη Marsle και ο απαράμιλλος σχεδιασμός αποτελεί αποτέλεσμα της εργασίας του Maurizio Scutellà.

Ανάγλυφα τεχνολογικά επιτεύγματα

Μια σειρά εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 316. Ένα “κρύο” υλικό που μέσα από τον εμπλουτισμό του με χρώματα PVD “Physical vapor deposition” και με ανάγλυφα σχέδια, βγάζει μια αναπάντεχη ζεστασιά. Αν κάποιος ήθελε με δύο λέξεις να περιγράψει αυτές τις μπαταρίες θα τις περιέγραφε ως το συνδυασμό υψηλής τεχνολογίας με διαχρονικά υλικά.

Ένας φόρος τιμής στην Ιταλική Ιστορία

Τα μωσαϊκά υπήρξαν μια τέχνη ευρέως διαδεδομένη από τον 16ο έως τις αρχές του 20ου αιώνα. Αυτή η σειρά πλακιδίων αποτελεί μια καινούργια οπτική γωνία προς το μωσαϊκό. Με γυαλιστερή υφή και έχοντας ισορροπία γεωμετριών και χρωμάτων προσδίδεται στην σειρά ένα ακέραιο οπτικά αποτέλεσμα.

Η τέχνη του να αποτυπώνεις σε πλακάκι την “άγρια” κομψότητα του ξύλου

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το αμερικανικό ξύλο, με θερμά και οικία χρώματα, τα οποία του προσδίδουν ομοιόμορφη εμφάνιση. Η σειρά αυτή ξεπερνά τη μόδα και αποκαθιστά την αρμονία σε οποιοδήποτε χώρο, οικιστικό ή εμπορικό. Οι σανίδες του ξύλου έχουν στρογγυλεμένες άκρες και δίνουν την αίσθηση της πατίνας στην επιφάνεια, τυπικό αποτέλεσμα για το βερνικωμένο ξύλο εμποτισμένο με κερί.

Διαστάσεις πλακιδίων μέχρι και 160×320

Καθώς αναζητούμε λιγότερους αρμούς στους χώρους μας, τα μεγέθη στα πλακάκια έχουν μεγαλώσει κατά πολύ. Παράλληλα με αυτή την αλλαγή στις διαστάσεις, έχουν αλλάξει και τα πάχη φτάνοντας μέχρι και τα 3,5mm.

Συνδυασμός φυσικών υλικών σε ένα επιβλητικό νιπτήρα

Νιπτήρας ελεύθερης τοποθέτησης κατασκευασμένος από φυσικά υλικά και corian. Ο όγκος του νιπτήρα είναι τόσο επιβλητικός που από μόνος του μπορεί να αποτελέσει το κύριο στοιχείο του μπάνιου. Ο νιπτήρας αυτός διατίθεται σε συνδυασμούς από μάρμαρο, corian, μέταλλο και ξύλο.

Επιφάνειες φθαρμένες από τον χρόνο

Μια σειρά πλακιδίων φαινομενικά παλαιωμένη από τον χρόνο με παραδοσιακά υλικά απεικονισμένα μέσα από το παιχνίδι της γραφικής και χρωματικής ισορροπίας. Οι μικρές διαστάσεις της σειράς και οι αρμονικοί τόνοι διευκολύνουν τη χρήση των πλακιδίων σε μεμονωμένα θέματα μέσα από ένα μείγμα υφής και μοτίβου. Τα πλακάκια της σειράς έχουν πάχος 14mm που τους προσδίδει εξαιρετικές μηχανικές αντοχές για τοποθέτηση σε δάπεδα και έχοντας ένα σύνολο από 16 διαφορετικά γραφικά είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.