Μπάνιο με μαύρο πλακάκι. Μια «ιδέα» που αποκτά διαρκώς όλο και περισσότερους φανατικούς υποστηρικτές, καθώς καθιερώνεται ως top τάση στο interior design. Cozy και ταυτόχρονα premium, αποτελεί την ιδανική επιλογή όσων αναζητούν μία ξεχωριστή αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο τους. Ποιοι είναι λοιπόν όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε κι εσείς μαύρο πλακάκι για το δικό σας μπάνιο; Ανακαλύψτε τους μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Επιλέξτε μπάνιο με μαύρο πλακάκι γιατί…

#1… είναι μυστηριακό

Από καταβολής της ίδιας της μόδας, δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι τόσο όμορφο και μυστηριώδες, όσο το μαύρο χρώμα! Το μαύρο αλλάζει τη διάθλαση του φωτός, δημιουργεί ασυνήθιστα οπτικά εφέ και πάντα κρύβει μια σαγήνη κι ένα μυστήριο μέσα του. Για έναν χώρο στον οποίο μπορεί να υπάρξει διάχυτος αισθησιασμός, όπως κατά τη διάρκεια ενός ντουζ με το ταίρι σας, ίσως και αυτό ακριβώς να είναι το ζητούμενο! Το ατμοσφαιρικό μυστήριο!

#2… είναι κομψό

Ομολογουμένως, το μαύρο πλακάκι στο μπάνιο, μπορεί εύκολα να ‘δέσει’ και να ‘κουμπώσει’ σε πολλούς συνδυασμούς. Αρκετοί το χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν ένα ολόμαυρο ντους που έρχεται σε πλήρη κι έντονη αντίθεση με τα λευκά πλακάκια δαπέδου. Άλλοι επιλέγουν τα μαύρα πλακάκια στο μπάνιο ως μια διακοσμητική πινελιά που ταιριάζει εύκολα με διάφορα χρώματα πλακιδίων. Εφόσον κάτι είναι τόσο όμορφο και συνδυάζεται και τόσο εύκολα, γιατί να μην είναι στις επιλογές σας;

#3… προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση καθαριότητας

Είναι γεγονός ότι τα ανοιχτόχρωμα πλακάκια χρειάζονται τακτικότερο καθαρισμό, καθώς ακόμα και μια τρίχα πάνω τους μπορεί να μοιάζει σε σας σαν μία παραφωνία της τελειότητάς τους. Αντίθετα, τα μαύρα πλακάκια δε χρειάζονται τόσο συχνό καθάρισμα, καθώς δύσκολα θα εντοπίσετε πάνω τους σκόνη ή το οτιδήποτε. Ειδικότερα όμως, τα μαύρα γρανιτοπλακάκια τoυ Κυπριώτη σας εξασφαλίζουν και κορυφαία ανθεκτικότητα, ενώ καθαρίζουν εξαιρετικά απλά. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό μπάνιο με μαύρο πλακάκι!

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα μπάνιο με σαγηνευτικά καθηλωτική ατμόσφαιρα; Αν ναι, τότε το μπάνιο με μαύρο πλακάκι αποτελεί την top επιλογή σας. Αφού ανακαλύψετε μερικές από τις premium προτάσεις μας online, επισκεφθείτε από κοντά το κοντινότερό σας showroom μας για να τις απολαύσετε από κοντά και να δημιουργήσουμε μαζί, from scratch, το μπάνιο των ονείρων σας. Και μην ξεχνάτε: τη μεγάλη μας γκάμα σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής!

Κυπριώτης Showrooms:

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Μπάνιο με μαύρο πλακάκι: Μια επιλογή που γίνεται όλο και δημοφιλέστερη!»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.