Μοντέρνα μπάνια: το σημείο αναφοράς κάθε σπιτιού. Πρόκειται για τον χώρο στον οποίο επιμελούμαστε την προσωπική μας υγιεινή, γι’ αυτό και φροντίζουμε ώστε να είναι πάντα καθαρός και περιποιημένος. Η καθαριότητα θα διατηρήσει την άνεση και την χαλαρωτική διάθεση όλων όσων τα χρησιμοποιούν. Επιπλέον, ένα μπάνιο με υψηλή αισθητική και σύγχρονο design θα ενισχύσει την ψυχολογία μας, δίνοντάς μας την ώθηση που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Μοντέρνα μπάνια: Άπειροι συνδυασμοί πλακιδίων, επίπλων και αξεσουάρ

Στις μέρες μας, οι επιλογές σε σχέδια και είδη για μοντέρνα μπάνια είναι πραγματικά άπειρες. Αν σκέφτεστε να διαμορφώσετε το δικό σας from scratch, τότε είναι σημαντικό να δώσετε έμφαση στον ιδανικό συνδυασμό design και εργονομίας. Έτσι, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει όχι μόνο στην όψη, αλλά και στην πράξη, απαντώντας άριστα στις καθημερινές σας ανάγκες. Για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας να επιλέξετε το κατάλληλο συνδυασμό πλακιδίων, επίπλων και αξεσουάρ μπάνιου, συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες.

Μοντέρνα μπάνια: 6+1 βήματα για να δημιουργήσετε το δικό σας

1. Ξεκινήστε με τη μελέτη του χώρου σας

Μικρό ή μεγάλο μπάνιο; Ποιος είναι ο διαθέσιμος χώρος σας σε τετραγωνικά; Υπάρχουν περιορισμοί στον σχεδιασμό του νέου σας μπάνιου λόγω υδραυλικών, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ή θερμαντικών σωμάτων; Κάθε σωστή ανακαίνιση στο μπάνιο έχει ως προϋπόθεση την άριστη μελέτη του χώρου σας. Με βάση αυτή, θα προχωρήσετε και στην επιλογή των βέλτιστων λύσεων

2. Προτιμήστε το μοντέρνο στιλ αν…

μοντέρνα μπάνια

… η κατοικία σας μπορεί να το υποστηρίξει. Τα μοντέρνα μπάνια αποτελούν την καλύτερη επιλογή για κάθε σύγχρονη κατοικία. Ωστόσο, αν η δική σας έχει κλασικό στιλ, τότε σκεφτείτε το ενδεχόμενο να στραφείτε σε ανάλογες αισθητικές λύσεις. Έτσι, θα σεβαστείτε την διακόσμηση της, διατηρώντας τον ενιαίο χαρακτήρα της σε ολόκληρο τον προσωπικό σας χώρο.

3. Επιλέξτε ποιοτικά πλακάκια για μοντέρνα μπάνια

Τα πλακάκια αποτελούν την πιο δημοφιλή και ασφαλή επιλογή για τα μοντέρνα μπάνια. Είναι ανθεκτικά, καθαρίζονται εύκολα και μονώνουν από την υγρασία. Επιπλέον, οι συνδυασμοί τους σε χρώματα και υφές είναι πραγματικά ανεξάντλητοι, επιτρέποντας έτσι την απόλυτη εξατομίκευση του μπάνιου. Ανακαλύψτε την κορυφαία συλλογή της Κυπριώτης εδώ.

4. Απαντήστε στο δίλημμα: «ντουζιέρα ή μπανιέρα»

Σχεδιάζετε ή ανακαινίζετε το καινούριο σας μπάνιο; Αν ναι, τότε ένα από τα πρώτα σας διλήμματα είναι να επιλέξετε μπανιέρα ή ντουζιέρα. Η ντουζιέρα αποτελεί μία εξαιρετική λύση για μοντέρνα μπάνια, καθώς θα σας εξοικονομήσει σημαντικό χώρο. Επιπλέον, είναι πιο εύκολη σε επίπεδο χρηστικότητας, πιο οικονομική σε επίπεδο κόστους και μπορεί να αντικατασταθεί εξαιρετικά εύκολα. Από την άλλη, η μπανιέρα υπόσχεται να σας χαρίζει τα πιο άνετα και χαλαρωτικά σπιτικά αφρόλουτρα της καθημερινότητάς σας.

5. Προτιμήστε καθρέφτες με φωτισμό LED

Τετράγωνος, οβάλ ή ορθογώνιος, ο καθρέφτης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε μπάνιου. Μάλιστα, η τάση στα μοντέρνα μπάνια θέλει τους καθρέφτες να φέρουν ενσωματωμένο LED φωτισμό, ο οποίος θα μας διευκολύνει σημαντικά στις καθημερινές μας δραστηριότητες, όπως το ξύρισμα ή η περιποίηση προσώπου. Ανακαλύψτε τα νέα μοναδικά σχέδια της Κυπριώτης σε καθρέφτες με ή και χωρίς φωτισμό.

6. Προσθέστε τα κατάλληλα αξεσουάρ για μοντέρνα μπάνια

Τα μοντέρνα μπάνια είναι από τη φύση τους minimal, αλλά και λειτουργικά. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από αυτά τα κατάλληλα αξεσουάρ, τα οποία και θα χαρίσουν τις τελικές πινελιές στο χώρο. Ανακαλύψτε την νέα συλλογή της Κυπριώτης σε αξεσουάρ όπως πιγκάλ, θήκες για οδοντόβουρτσες, πετσετοθήκες και όλα όσα χρειάζονται τα μοντέρνα μπάνια.

+1.  Ζητήστε μία 3D απεικόνιση του τελικού αποτελέσματος

Επιλέγοντας τη σιγουριά του ονόματος «Κυπριώτης», εξασφαλίζετε ότι το νέο σας μοντέρνο μπάνιο θα αποκτήσει την εικόνα και την αισθητική που ονειρεύεστε. Μάλιστα, οι σύμβουλοι της εταιρείας πραγματοποιούν για εσάς μία 3D απεικόνιση του τελικού αισθητικού αποτελέσματος, με τα υλικά και προϊόντα που εσείς έχετε επιλέξει, έτσι ώστε να είστε 100% σίγουροι.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα από τα showrooms της εταιρίας σε:

  • Ανθούσα, Αθηνών (Πρώην Μυτιλήνης 12). Τηλέφωνο: 210 6607660
  • Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 278 & Πύλου. Τηλέφωνο: 213 0200300
  • Πειραιά, Πλαταιών 12-14 & Δήμητρος 3. Τηλέφωνο: 210 4145000

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Μοντέρνα μπάνια: Δημιουργήστε το δικό σας»;

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο Κυπριώτης Blog.