Μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας: Είναι εφικτό μια αδιαμφισβήτητα λειτουργική επιφάνεια να μετατραπεί σε διακοσμητική γωνιά; Με έξυπνες, απλές και καίριες παρεμβάσεις, είναι! Δίνοντας ασφαλώς έμφαση στη σωστή διαρρύθμιση και την κατάλληλη οργάνωση, μπορεί να προσδώσει μια εκλεπτυσμένη και αναζωογονητική αύρα στην κουζίνα σας. Έτσι, αλλάζοντας εντελώς την ατμόσφαιρα της κουζίνας σας, επωφελείστε διπλά: αφενός δημιουργείτε μεγαλύτερη έμπνευση και διάθεση για μαγειρική κι αφετέρου έχετε ένα μοναδικό background για ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές. Στο παρόν άρθρο θα σας παρουσιάσουμε εύκολες και άμεσα υλοποιήσιμες ιδέες για μια μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας.

Μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας: #1 – Προσθέστε φυτά!

Τα φυτά είναι πάντοτε η… παγκόσμια σταθερά στις ιδέες διακόσμησης. Απλά και μόνο με την παρουσία τους προσδίδουν σε κάθε σημείο μια πνοή φρεσκάδας και θετικής ενέργειας. Επιλέξτε μοντέρνα και χρωματιστά κασπώ και τοποθετήστε μέσα τους τα φυτά της επιλογής σας. Αν μάλιστα φυτέψετε και κάποιο μυρωδικό, όπως το εστραγκόν ή ο κόλιανδρος, θα έχετε πάντα φρεσκότατες πρώτες ύλες στη μαγειρική!

#2 – Εφοδιαστείτε με γυάλινα βάζα

Τα γυάλινα βάζα έχουν διπλό ρόλο σε μια μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας: από τη μία προσφέρουν τη δυνατότητα αποθήκευσης υλικών κι από την άλλη προσδίδουν μια καλαίσθητη νότα μέσα από τις ενδιαφέρουσες συνθέσεις τους. Επιλέξτε ποικίλα βάζα, σε διάφορα μεγέθη και με διαφορετικά καπάκια για να σπάσετε την ομοιομορφία. Γεμίστε με δημητριακά, ζυμαρικά, μπαχαρικά και οτιδήποτε θεωρείτε ότι «δένει» με τον πάγκο, ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιείτε συχνά!

Μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας: #3 – Δημιουργήστε τη γωνία του καφέ!

Το διάλειμμα για καφέ, είναι η συνήθεια που όλοι λατρεύουν ενώ για πολλούς είναι κάτι σαν μικρή τελετουργία. Δώστε της λοιπόν τον χώρο που της αρμόζει! Φτιάξτε λοιπόν ένα coffee corner, περιβάλλοντας την καφετιέρα σας με μεγάλα και μοντέρνα δοχεία για τη ζάχαρη και τον καφέ. Δεν είναι κακή ιδέα να τοποθετήσετε περιμετρικά και τις κούπες ή τα φλιτζάνια, οριοθετώντας τον χώρο της γευστικής συνήθειας!

#4 Επιλέξτε τον κατάλληλο φωτισμό

Ο σωστός, ταιριαστός και επαρκής φωτισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας, ενισχύοντας την αισθητική του. Επιλέξτε μοντέρνα φωτιστικά που έναν δημιουργούν ένα εντυπωσιακό φωτισμό πάνω από τον πάγκο.

Μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας: #5 – Τοποθετήστε λειτουργικά αξεσουάρ

Επιλέξτε λιτά και λειτουργικά αξεσουάρ όπως σκεύη, μεταλλικά στοιχεία και μαγνητικές βάσεις για μαχαίρια. Αυτά τα αξεσουάρ πρέπει να συμβάλλουν στην τάξη και την καθαριότητα του πάγκου.

#5+1 Ανοιχτά ράφια

Αν οι χώροι στον πάγκο είναι επαρκείς, μπορείτε να προσθέσετε μοντέρνα διακοσμητικά ράφια για επιπρόσθετες πινελιές προσωπικού στυλ. Τοποθετήστε σε αυτά βιβλία μαγειρικής, γυάλινα δοχεία ή διακοσμητικά και πετύχετε στο 100% τη μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας που θέλατε!

Ρωτήστε μας για την πιο μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας

Για την πιο μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας, μια είναι η βασικότερη παράμετρος! Ο ίδιος ο πάγκος! Γνωρίστε πρώτα online την premium γκάμα της Κυπριώτης σε πάγκους κουζίνας και ύστερα επισκεφθείτε ένα από τα υποκαταστήματά μας για να αναλύσουμε διεξοδικά ποιος ταιριάζει στον χώρο σας και πώς να τον διακοσμήσετε κατάλληλα!

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Μοντέρνα διακόσμηση πάγκου κουζίνας: 5+1 ιδέες για το τέλειο αποτέλεσμα»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.