Η επιλογή λεκάνης μπάνιου μπορεί να προσφέρει περισσότερη κομψότητα στο χώρο σας. Εάν ανακαινίζετε ή δημιουργείτε εξαρχής το μπάνιο σας και αναζητείτε λεκάνη, τότε είναι ευκαιρία να αγοράσετε μια με ξεχωριστό σχεδιασμό.  Έτσι, θα δώσει ακόμα περισσότερη κομψότητα και στιλ στο χώρο  σας. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη, χρώματα και είδη, ώστε να τις συνδυάσετε με τα άλλα έπιπλα του μπάνιου σας. Πώς θα διαλέξετε μια λεκάνη μπάνιου;

Λεκάνη μπάνιου: το υλικό κατασκευής της

Το πιο ανθεκτικό υλικό λεκάνης μπάνιου είναι η πορσελάνη. Προσφέρει ανθεκτικότητα και κομψότητα. Επιπλέον, λόγω της φύσης της πορσελάνης, που δεν είναι πορώδης, είναι εύκολη στην καθαριότητα και στη διατήρηση της σωστής υγιεινής. Υπάρχουν, πλέον, πορσελάνινες λεκάνες σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε γούστο.

Οι κρεμαστές λεκάνες μπάνιου

Η κρεμαστή λεκάνη είναι η νέα τάση στη δημιουργία του μπάνιου. Αποτελεί σύγχρονη και μοντέρνα επιλογή για κάθε στιλ. Λόγω του εργονομικού σχεδιασμού της αποτελεί ιδανική λύση για ένα μικρό μπάνιο. Βγαίνει σε πολλά χρώματα και σχέδια, ώστε να βρείτε την κατάλληλη. Επιπλέον, διευκολύνει το καθάρισμα το χώρου σας, καθώς δεν έχει «κρυφά σημεία»!

Οι επιδαπέδιες λεκάνες μπάνιου

Οι επιδαπέδιες λεκάνες μπάνιου αποτελούν κλασική και διαχρονική επιλογή. Υπάρχουν οι λεκάνες μπάνιου χαμηλής πίεσης, και υψηλής πίεσης. Στην πρώτη περίπτωση, το καζανάκι εφάπτεται, ενώ στη δεύτερη περίπτωση το καζανάκι είναι ξεχωριστά από τη λεκάνη σε υψηλότερο σημείο. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του χώρου σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην αντίστοιχη επιλογή που θα ταιριάξει καλύτερα με τα πλακάκια τοίχου και τα έπιπλα μπάνιου.

Λεκάνη μπάνιου: design & μεγέθη

Προτού προχωρήσετε στην αγορά της λεκάνης μπάνιου, καταγράψτε τις διαστάσεις του χώρου σας. Μην ξεχνάτε ότι μια κρεμαστή λεκάνη είναι ιδανική για ένα μικρό μπάνιο, καθώς εξοικονομεί χώρο. Επιπλέον, δίνει την αίσθηση ότι το μπάνιο σας είναι μεγαλύτερο. Ενώ σε μεγαλύτερο μπάνιο, μπορείτε να τοποθετήσετε μια στρογγυλή, οβάλ ή τετράγωνη λεκάνη με μοναδικό design. Μια κομψή λεκάνη σε συνδυασμό με τα πλακάκια ή τα άλλα έπιπλα θα δώσει ένα αποτέλεσμα που θα απογειώσει το στιλ του μπάνιου σας.

Λεκάνη μπάνιου, ο Κυπριώτης έχει τη λύση!

Ο Κυπριώτης έχει την απάντηση σε κάθε σας ερώτημα που αφορά τη λεκάνη μπάνιου, καθώς και για ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο σας. Ανακαλύψτε online την premium γκάμα της εταιρίας Κυπριώτη σε λεκάνες μπάνιου και κατόπιν μεταβείτε σε ένα από τα υποκαταστήματά. Βρείτε τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για το μπάνιο σας.

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Πώς να ομορφύνετε το μπάνιο σας με μια κομψή λεκάνη μπάνιου;»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.