Ιδέες για κουζίνα: ποιες είναι εκείνες που θα την αναβαθμίσουν ποιοτικά, χαρίζοντάς της έναν σύγχρονο αέρα αισθητικής; Όλοι εμείς που περνάμε αρκετό χρόνο της ημέρας μας σε αυτό το χώρο του σπιτιού, θέλουμε να είναι καλαίσθητος, πρακτικός και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι, μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη. Η ομάδα της Κυπριώτης, μετρώντας δεκαετίες εμπειρίας και επιτυχημένων projects, γνωρίζει άριστα τις ανάγκες σας και σας προτείνει όλες εκείνες τις top συμβουλές για την δημιουργία του ιδανικού αποτελέσματος. Και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, το αποτέλεσμα που ταιριάζει στις ανάγκες της κάθε κουζίνας ξεχωριστά και στο γούστο αυτού που θα… την απολαμβάνει καθημερινά.

Αυτές είναι οι 7+1 ιδέες για κουζίνα με την υπογραφή της Κυπριώτης

1. Ανανεώστε τα πλακάκια κουζίνας

Μία από τις πρώτες και καλύτερες ιδέες που θα σας έρθουν στο μυαλό για να ανανεώσετε την κουζίνα σας είναι τα πλακάκια. Μεγάλη σημασία στην επιλογή τους έχει το χρώμα των ντουλαπιών σε συνδυασμό με το χρώμα του πάγκου και των τοίχων. Στην Κυπριώτης θα βρείτε την κορυφαία ποικιλία της αγοράς σε ιταλικά γρανιτοπλακάκια, με σχέδια που θα ταιριάξουν σίγουρα και στο δικό σας χώρο.

2. Προσθέστε έξυπνο φωτισμό LED

Πλέον, ο έξυπνος φωτισμός έρχεται να αναβαθμίσει όλους τους χώρους του σπιτιού μας, μεταξύ αυτών και η κουζίνα μας. Δείτε την λοιπόν να αλλάζει τοποθετώντας σποτ στις γωνίες της επιλογής σας, LED ράγες, αλλά και σύγχρονα LED panel για καλύτερο φωτισμό όταν ετοιμάζετε δείπνο.

3. Επενδύστε σε ένα ποιοτικό νεροχύτη

Ένας νεροχύτης που ξεχωρίζει για την ποιότητά του θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους όχι μόνο σε επίπεδο αισθητικής, αλλά και χρήσης. Οι επώνυμοι νεροχύτες κουζίνας της Κυπριώτης είναι προσεχτικά επιλεγμένοι για να αντέχουν ακόμα και στους πιο χρωματιστούς λεκέδες. Επιπλέον, συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση. Συνδυάστε τους με τις μπαταρίες που τους ταιριάζουν.

4. Τοποθετήστε κορνίζες και άλλα διακοσμητικά

Διαλέξτε μια ταπετσαρία, ένα πολύ μεγάλο αυτοκόλλητο με κάποιο quote που σας εκφράζει ή κορνίζες για να ντύσετε έναν ή και περισσότερους τοίχους. Πρόκειται για μία από τις πιο οικονομικές ιδέες για κουζίνα, που σίγουρα αξίζει τον κόπο και θα σας φτιάξει την διάθεση.

5. Αλλάξτε πιάτα και είδη σερβιρίσματος

Η νέα μόδα στα εστιατόρια και στις οικιακές κουζίνες δεν είναι τα φαγητά αλλά… τα πιάτα! Επιλέξτε λοιπόν πιάτα σε διάφορα χρώματα και ασύμμετρα σχέδια που αποτελούν την τάση του σήμερα. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε χρωματιστά μαχαιροπίρουνα ή και πρωτότυπες κούπες και ποτήρια που σας φτιάχνουν την διάθεση.

6. Προσθέστε αξεσουάρ που ταιριάζουν αισθητικά στην κουζίνα σας

Τα αξεσουάρ της κουζίνας βελτιώνουν την χρηστικότητα του χώρου σας. Το ντισπένσερ, ο σκουπιδοφάγος και η θήκη των πιάτων είναι μικρές λύσεις που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη.  Όταν αυτές οι λύσεις συνδυαστούν με το design, το αποτέλεσμα συναρπάζει.

7. Δημιουργήστε έξτρα λύσεις αποθήκευσης

Κάθε κουζίνα χρειάζεται σωστή οργάνωση για να είναι λειτουργική. Σε ορισμένες όμως περιπτώσεις, οι διαθέσιμοι χώροι δεν επαρκούν. Τί γίνεται λοιπόν τότε; Δώστε μόνοι σας τη λύση στο πρόβλημα προσθέτοντας ράγες, γάντζους και ράφια που θα καλύψουν τις πρακτικές σας ανάγκες, βάζοντας σε τάξη είδη κουζίνας και άλλα αξεσουάρ.

+1. Από τις top ιδέες για κουζίνα δε θα μπορούσε να λείπει η αλλαγή χρώματος

Μία αλλαγή χρώματος αποτελεί μία από τις καλύτερες ιδέες για ανακαίνιση στην κουζίνα. Σας προτείνουμε ουδέτερα χρώματα, τα οποία και θα δημιουργήσουν ένα φιλόξενο και κομψό χώρο. Σε κάθε περίπτωση, η συμβουλή μας είναι να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα με χρώματα τοίχου που να συνδυάζονται αρμονικά με τα χρώματα ξύλου.

Οι δικές σας ιδέες για κουζίνα γίνονται πράξη στην Κυπριώτης

Φυσικά, οι ιδέες για κουζίνα δεν σταματούν ποτέ! Καιρός λοιπόν να τις κάνετε πράξη, επενδύοντας στον κατάλληλο συνεργάτη, με εμπειρία στην ανακαίνιση και την διακόσμηση του χώρου της. Η Κυπριώτης και οι συνεργάτες του αποτελούν την ιδανική επιλογή σας, καθώς σας προσφέρουν μία κορυφαία ποικιλία σε πλακάκια και είδη κουζίνας, καθώς και όλες εκείνες τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν για να πετύχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το κοντινότερό σας Κυπριώτης showroom μας σε Ανθούσα, Πειραιά και Χαιδάρι και βάλτε μπρος το νέο σας δημιουργικό project.

Κυπριώτης Showrooms

  • Ανθούσα, οδός Αθηνών (Πρώην Μυτιλήνης 12). Τηλέφωνο: 210 6607660
  • Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 278 & Πύλου. Τηλέφωνο: 210 4115755
  • Πειραιάς, οδός Πλαταιών 12-14 & Δήμητρος 3. Τηλέφωνο: 210 4145000.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Ιδέες για κουζίνα που ξεχωρίζουν»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.