“Γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato), η ιδανική λύση για κάθε χώρο. Τα πλακάκια αυτά ξεχωρίζουν, καθώς αποτελούνται από ένα σύνολο πρώτων υλών υψηλής ποιότητας και καθαρότητας. Ψήνονται σε θερμοκρασία κοντά στους 1.400⁰C, αποκτώντας έτσι μεγάλη αντοχή και απορροφητικότητα μικρότερη του 0,5%. Αν σκέφτεστε λοιπόν να αλλάξετε ή να ανακαινίσετε την κατοικία σας, τότε τα γρανιτοπλακάκια θα αποτελέσουν σίγουρα μία από τις πρώτες σας επιλογές. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τα πλεονεκτήματά τους στο κείμενο που ακολουθεί.

“Γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato): Τα 9+1 πλεονεκτήματά τους

1. Αντέχουν στο χρόνο

Τα “γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato) είναι φημισμένα για την μέγιστη αντοχή τους κατά το πέρασμα του χρόνου. Με τη σωστή φροντίδα, μπορούν να παραμείνουν αναλλοίωτα ακόμα και κατά το πέρασμα ολόκληρων δεκαετιών.

2. Προϋποθέτουν σωστή τοποθέτηση…

Κι όμως, η τοποθέτηση πλακιδίων, μόνο απλή υπόθεση δεν είναι! Εξασφαλίστε τη σωστή φροντίδα τους, από την στιγμή της τοποθέτησής τους. Ζητήστε από έναν έμπειρο τεχνίτη να τα τοποθετήσει προσεκτικά, με βάση την κλίση και τις ιδιαίτερες ανάγκες του δαπέδου σας. Μόνο έτσι, θα διατηρηθούν στη θέση τους χωρίς προβλήματα.

3. …και χρειάζονται την ελάχιστη δυνατή φροντίδα

Όπως κάθε δάπεδο, έτσι και τα πλακάκια δαπέδου από γρανίτη χρειάζονται τη φροντίδα τους. Σε σύγκριση όμως με άλλα δάπεδα, έχουν πραγματικά πολύ λιγότερες απαιτήσεις. Ένας προσεκτικός καθαρισμός με τα κατάλληλα υλικά αρκεί.

4. Τα “γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato) είναι αδιαπέραστα

“γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato) σημαίνει… απόλυτη αξιοπιστία. Είναι πραγματικά αδιαπέραστα, καθώς δεν απορροφούν ούτε σκόνη, ούτε βρωμιά. Μάλιστα, θα αντέξουν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που σπάσει κάποια σωλήνα και γεμίσει το πάτωμά σας με νερό.

5. Αποτελούν την πιο υγιεινή λύση που υπάρχει σε δάπεδο

Ακριβώς επειδή τα πλακάκια δαπέδου από γρανίτη είναι αδιαπέραστα, μονώνουν το χώρο από την υγρασία και δεν απορροφούν τη σκόνη και τα βακτήρια. Επιπλέον, ψήνονται σε φούρνους με εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, άρα έχουν αποβάλει οποιαδήποτε πιθανόν βλαβερή ουσία για την υγεία μας.

6. Μπορούν να τοποθετηθούν και πάνω από παλιά δάπεδα

Αυτός ο τύπος πλακιδίων τοποθετείται πάνω σε οποιοδήποτε δάπεδο, πάντα με την κατάλληλη κόλλα και επεξεργασία. Ωστόσο, επειδή κάθε υπόστρωμα αποτελείται και από διαφορετικά υλικά, σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε πρώτα τους κατάλληλους τεχνικούς.

7. …Και ποιος είπε ότι τοποθετούνται μόνο σε δάπεδα;

πλακάκια δαπέδου γρανίτης

Κι όμως, τα “γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato) μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και σε σημεία που δεν έχετε φανταστεί. Κοσμήστε με αυτά έναν ολόκληρο τοίχο του σπιτιού σας και δημιουργήστε ένα μοντέρνο και πρωτότυπο διακοσμητικό αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

8. Τα “γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato) συνδυάζονται με ενδοδαπέδια θέρμανση

Τα “γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato), όπως και όλα τα πλακάκια, αποτελεί καλό αγωγό της θερμότητας. Άρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενδοδαπέδια θέρμανση. Ωστόσο, σε μία τέτοια περίπτωση, χρειάζεται να τοποθετηθεί με μεγαλύτερους αρμούς απ’ ότι συνήθως. Έτσι, Θα αντέξει περισσότερο τις συστολές-διαστολές.

9. Τα “γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato) αποτελούν την τελευταία deco τάση

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα χώρο που να εναρμονίζεται με τις πιο σύγχρονες deco τάσεις; Τα πλακάκια δαπέδου γρανίτης είναι η καλύτερή σας επιλογή. Οι επιλογές σε πλακάκια του είδους είναι πραγματικά άπειρες και μπορούν να καλύψουν κάθε είδους διακόσμηση: σύγχρονη, κλασική, vintage ή rustic.

+1. H top γκάμα σε “γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato) βρίσκεται στην Κυπριώτης

Μία επίσκεψη σε ένα από τα τρία Showrooms της Κυπριώτης θα σας πείσει. Οι επιλογές. Δημιουργήστε την τέλεια αισθητική για τον χώρο σας, επιλέγοντας τα ιδανικά πλακάκια, μέσα από την κορυφαία γκάμα της αγοράς. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της εταιρείας βρίσκονται πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουν τις λύσεις που θα «κουμπώσουν» ιδανικά στο χώρο σας. Επισκεφθείτε σήμερα το κοντινότερό σας Showroom σε:

  • Ανθούσα, Αθηνών 12 (Πρώην Μυτιλήνης). Τηλέφωνο: 210 6607660
  • Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 278 & Πύλου. Τηλέφωνο: 210 4115755
  • Πειραιά, Πλαταιών 12-14 & Δήμητρος 3. Τηλέφωνο: 210 4145000

Φυσικά, μπορείτε να ανακαλύψετε ολόκληρη τη συλλογή μας και μέσα από το site μας στην ενότητα ΠΛΑΚΑΚΙΑ.

Βρήκατε χρήσιμο το νέο μας άρθρο: «“Γρανιτοπλακάκια” (Gres Porcellanato): Η ιδανική επιλογή»;

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο Κυπριώτης Blog.