Στήλες ντους, μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για το χώρο του μπάνιου. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια επιλέγονται όλο και περισσότερο τόσο σε μικρά βοηθητικά όσο και σε μεγαλύτερα κύρια μπάνια. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να τις προτιμήσετε κι εσείς; Ανακαλύψτε τους μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

5+1 λόγοι για να προτιμήσετε στήλες ντους γιατί…

1. Εξοικονομούν χώρο

Η επιφάνεια που καλύπτει μία ντουζιέρα είναι σαφώς μικρότερη από αυτή μίας μπανιέρας. Αν το μπάνιο σας είναι μικρό, τότε οι στήλες ντους αποτελούν την ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση πολύτιμου χώρου. Αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι δε μπορούν να τοποθετηθούν και σε μεγαλύτερα μπάνια.

2. Καθαρίζονται εύκολα

Το μπάνιο είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού που απαιτούν τη μεγαλύτερη δυνατή καθαριότητα. Οι στήλες ντους θα αποτελέσουν σύμμαχό σας στην προσπάθεια να το καθαρίζετε πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς είναι επίπεδες και χωρίς δυσπρόσιτα σημεία.

3. Σέβονται το περιβάλλον εξοικονομώντας νερό

Σε κάθε περίπτωση, ένα μπάνιο στο ντους απαιτεί λιγότερα λίτρα νερό από ένα μπάνιο στη μπανιέρα. Αν μάλιστα προσθέσετε κεφαλές χαμηλής ροής που χρησιμοποιούν μικρότερη ποσότητα νερού, τότε το οικολογικό σας αποτύπωμα θα μειωθεί ακόμα περισσότερο.

4. Είναι ιδανικές για ευαίσθητες ομάδες

Οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς επίσης και οι έγκυοι θα τις βρουν εξαιρετικά χρήσιμες. Ο λόγος είναι ότι οι στήλες ντους τους εξασφαλίζουν πιο εύκολη πρόσβαση, αλλά και ασφάλεια, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με βοηθητικές μπάρες.

5. Είναι πιο οικονομικές στην αγορά και τη συντήρησή τους

Οι στήλες ντους έχουν χαμηλότερο κόστος απόκτησης από τις μπανιέρες αντίστοιχης ποιότητας. Επίσης, τα κόστη της εγκατάστασής τους και της συντήρησής τους σε βάθος χρόνου είναι επίσης μικρότερα.

+1.  Στήλες ντους στα μέτρα σας

Να θυμάστε ότι στην Κυπριώτης μπορείτε να παραγγείλετε την δική σας, ακριβώς στις διαστάσεις και με τα χαρακτηριστικά της αρεσκείας σας. Η πλούσια γκάμα μας σε premium στήλες ντους κορυφαίας ποιότητας κάνει την διαφορά. Σε μας θα βρείτε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε.

Ανακαλύψτε την κορυφαία συλλογή σε στήλες ντους

Σπίτι χωρίς μπάνιο δε γίνεται! Ο χώρος του είναι σαφέστατα ο πιο απαραίτητος για την ικανοποίηση των καθημερινών μας αναγκών. Γι’ αυτό και χρειάζεται να είναι λειτουργικός και ταυτόχρονα ευχάριστος. Στην Κυπριώτης θα βρείτε τα πάντα για το μπάνιο σας και την ανακαίνισή του όπως πλακάκια, έπιπλα μπάνιου, βρύσες, καθρέφτες, αξεσουάρ και φυσικά στήλες ντους ή μπανιέρες. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα, με βάση τις ανάγκες σας. Μάλιστα, με κάθε αγορά προιόντων για το μπάνιο από εμάς, σας παρέχουμε μία δωρεάν φωτορεαλιστική μελέτη του χώρου σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε σήμερα το κοντινότερό σας showroom μας σε:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Στήλες ντους και τα πλεονεκτήματά τους»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.