Υδρομασάζ, ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσουμε, να ξεκουράσουμε το σώμα μας, αλλά και να προστατεύσουμε την υγεία μας. Η χρήση του νερού για τη θεραπεία του σώματος είναι μια πρακτική που χάνεται στο μακρινό παρελθόν. Μάλιστα, οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι πολλές και ενδεχομένως κάποιες από αυτές να μην σας έχουν περάσει καν από το νου. Ποιοι είναι λοιπόν όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να τοποθετήσουμε μία μπανιέρα υδρομασάζ στους εσωτερικούς ή και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας; Ας τους δούμε αναλυτικά.

Υδρομασάζ: Τα 5+1 οφέλη του στον οργανισμό μας

1# Απομακρύνει τις τοξίνες

Το υδρομασάζ συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών από τους μυς, ενώ επιτρέπει την απορρόφηση από τον οργανισμό θρεπτικών ουσιών.

2# Βελτιώνει την σωματική μας υγεία

Σύμφωνα με μελέτες, 15 με 20 λεπτά χαλάρωσης στο υδρομασάζ ανακουφίζουν και ελαττώνουν τους μυϊκούς σπασμούς. Παράλληλα, αυξάνουν την περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος βοηθώντας σημαντικά στους χρόνιους πόνους και ενοχλήσεις.

3# Καταπολεμά άγχος και στρες

Ένα απολαυστικό μπάνιο στο υδρομασάζ θα σας χαλαρώσει στον μέγιστο βαθμό, χαρίζοντάς σας μία μοναδική αίσθηση ευεξίας.

4# Τονώνει το δέρμα

Το υδρομασάζ, χάρη στην αυξημένη αιμάτωση, ενισχύει και τονώνει το δέρμα μας και τη λάμψη του. Η πίεση που ασκείται στο δέρμα, το τονώνει και βελτιώνει την υφή και την όψη του.

5# Φροντίζει ολόκληρο το σώμα μας

Τα τζετ νερού μίας μπανιέρας υδρομασάζ θα ηρεμήσουν όλα τα νεύρα και τους μυς από τις πατούσες μέχρι και τον αυχένα, στέλνοντάς τους στοχευμένα νερό στην σωστή ένταση.

6# Χαρίζει ποιότητα στον ύπνο μας

Ένα ζεστό μπάνιο στους 37 βαθμούς, μία με δύο ώρες πριν ξαπλώσετε, είναι αυτό που χρειάζεστε για να κοιμηθείτε καλύτερα!

Επιλέξτε υδρομασάζ από ακρυλικό

Σήμερα μπορείτε να βρείτε υδρομασάζ από διάφορα υλικά. Ωστόσο, η εταιρεία Κυπριώτης σας προτείνει υδρομασάζ από ακρυλικό, καθώς συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα και προσιτό κόστος. Το ακρυλικό δρα ως μονωτικό υλικό, εξασφαλίζοντας την ιδανική θερμοκρασία στην μπανιέρα. Αντίθετα, οι μαντεμένιες μπανιέρες δυσκολεύονται να θερμανθούν και να διατηρήσουν θερμοκρασία, γι’ αυτό και δεν χρησιμοποιούνται για υδρομασάζ.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική επιλογή υδρομασάζ εξαρτάται τόσο από τον διαθέσιμο χώρο όσο και τις ανάγκες σας. Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα 3 Κυπριώτης Showrooms σε Ανθούσα, Χαιδάρι και Πειραιά και βρείτε το υδρομασάζ που θα καλύψει πλήρως τις προσδοκίες σας μέσα από την κορυφαία μας συλλογή.

Βρήκατε χρήσιμο το νέο μας άρθρο: «Υδρομασάζ: Πηγή καθημερινής ευεξίας!»;
Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο Κυπριώτης Blog.