Τι πλακάκια να βάλω στην κουζίνα; Η επιλογή των κατάλληλων σε συνδυασμό με τα ντουλάπια και τον πάγκο είναι ικανή να φωτίσει και να μεταμορφώσει το χώρο της στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Αν λοιπόν βρίσκεστε στην αναζήτηση αυτών που θα τοποθετήσετε στην δική σας, τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί. Σε αυτόν το βασικό οδηγό αγοράς, θα βρείτε όλα τα βήματα για να επιλέξετε σωστά και… σοφά.

1. Επιλέξτε γρανιτοπλακάκια

Σε βάθος χρόνου, το δάπεδο υπόκειται σε φθορές λόγω της εκτεταμένης χρήσης του. Γι’ αυτό, η επιλογή του υλικού του θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Τα γρανιτοπλακάκια, συγκριτικά με άλλες επιλογές όπως τα κεραμιδοπλακάκια, τα laminate ή τα μάρμαρα, ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μηχανικές αντοχές τους στην τριβή, την καταπόνηση, την υγρασία και τις ακραίες θερμοκρασίες. Τοποθετούνται ακόμα και πάνω από παλιά δάπεδα, ενώ ενδείκνυνται για ενδοδαπέδια θέρμανση.

2. Δώστε έμφαση στην ποιότητά τους

Τα πλακάκια είναι διαθέσιμα σε πολλές ποιότητες, με καλύτερη από αυτές την… πρώτη, η οποία και μπορεί να ανταποκριθεί άριστα στην υγρασία και σε όλες τις απαιτήσεις του χώρου της κουζίνας. Στην Κυπριώτης θα βρείτε τα κορυφαία επώνυμα ιταλικά γρανιτοπλακάκια της αγοράς, πάντα πρώτης ποιότητας, που φημίζονται για την ανθεκτικότητα και την αντοχή τους στο χρόνο. Έτσι, θα είτε απόλυτα σίγουροι για την επένδυσή σας.

3. Ταιριάξτε τα πλακάκια κουζίνας με τον πάγκο και τα ντουλάπια

Τα πλακάκια κουζίνας δεν αρκεί να σας αρέσουν. Πρέπει και να ταιριάζουν με τον πάγκο και τα ντουλάπια σας, δημιουργώντας ένα αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό λοιπόν, ο σωστός τρόπος για να επιλέξετε τα ιδανικά, είναι να έχετε μαζί σας κατά την διαδικασία της επιλογής τους ένα δείγμα του πάγκου και των ντουλαπιών ή φωτογραφίες. Με βάση αυτά, οι άνθρωποι της Κυπριώτης θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην ιδανική επιλογή.

4. Βρείτε πλακάκια κουζίνας στο στιλ, το χρώμα & το μέγεθος της επιλογής σας

Αναρωτιέστε «τι πλακάκια να βάλω στην κουζίνα»; Αποτέλεσμα μωσαϊκού; Βιομηχανικό cotto; Διαστάσεις XL; Απομίμηση μαρμάρου; Μέταλλο; Ξύλο; Πέτρα; Ρουστίκ; Τσιμέντο; Ψηφίδα; Ή μήπως κάποια ιδιαίτερη επιλογή; Όλες οι προτάσεις που αναζητάτε σας περιμένουν στην Κυπριώτης, στο σχέδιο, το χρώμα και τις διαστάσεις της προτίμησής σας.

Τι πλακάκια να βάλω στην Κουζίνα; Η Κυπριώτης σας δίνει τις απαντήσεις!

Η κομψότητα και η πολυτέλεια είναι στοιχεία που πρέπει να διαθέτει κάθε κουζίνα. Δώστε στην δική σας το στιλ και το χαρακτήρα που θέλετε επιλέγοντας τα πλακάκια που θα την αναδείξουν. Ανακαλύψτε online την premium γκάμα της Κυπριώτης και στη συνέχεια επισκεφτείτε μας από κοντά για να σας βοηθήσουμε στην τελική σας επιλογή. Οι άνθρωποί μας είναι πάντα εδώ για να σας προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις που απαντούν στις αισθητικές ανάγκες του χώρου σας και ταυτόχρονα ανταποκρίνονται άριστα στα υψηλά αισθητικά σας standard. Φυσικά, σε μας θα βρείτε και όλα όσα χρειάζεστε για την πλήρη ανακαίνισή της.  Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Τι πλακάκια να βάλω στην κουζίνα»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.