Σπα στο σπίτι: το μπάνιο είναι ένας χώρος του σπιτιού που έχεις συνδέσει με τη χαλάρωση και την ευεξία. Εκτός από μια μεγάλη μπανιέρα ή ένα ντους μασάζ, η δημιουργία σπα στο σπίτι είναι η τέλεια λύση για να σου προσφέρει ακόμα περισσότερες λύσεις self-care φροντίδας. Πώς να φτιάξεις, όμως, σπα στο σπίτι;

1.Τοποθέτησε ένα dimmer για καλύτερη ρύθμιση του φωτισμού σου

Ξεκίνα με το φωτισμό. Ο χαμηλός φωτισμός προσφέρει περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση για να απολαμβάνεις το μπάνιο σου. Με την τοποθέτηση ενός διακόπτη dimmer μπορείς να ρυθμίσεις το φωτισμό στο μπάνιο σου, ώστε να φτιάξεις την ιδανική ατμόσφαιρα που θες.

2.Αντικατάστησε τον νιπτήρα σου

Ένας υπερυψωμένος στρογγυλός νιπτήρας με εντοιχισμένες βρύσες, θα δώσει στιλ και λάμψη στο μπάνιο σου. Επιπλέον, συνδύασε ένα μεγάλο πάγκο για να έχεις ένα κομψό χώρο. Δημιούργησε ένα χώρο για να πλένεις το πρόσωπό σου και τα χέρια σου με ελευθερία κινήσεων, όταν χρειάζεσαι πραγματική χαλάρωση.

3.Πρόσθεσε έναν μαρμάρινο πάγκο

Ένας μαρμάρινος πάγκος σε φέρνει πιο κοντά στα στοιχεία διακόσμησης ενός σπα. Συνδύασε τον με ένα μαρμάρινο νιπτήρα για να δώσεις στο μπάνιο σου την ολοκληρωμένη εικόνα του σπα.

4.Διάλεξε ένα τηλέφωνο ντους με λειτουργία μασάζ για σπα στο σπίτι

Το τηλέφωνο ντους με λειτουργία μασάζ σε χαλαρώνει, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε σπα στο σπίτι. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο τηλέφωνο ντους ανεξάρτητα από το στιλ μπάνιου που θα επιλέξεις, καθώς είναι διαχρονική επιλογή. Τα ειδικά τηλέφωνα ντους έχουν περισσότερες από μια λειτουργίες. Έτσι, τα ρυθμίζεις και κάνεις μασάζ σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου, όποτε το επιθυμείς.

5.Εγκατάστησε μια καμπίνα ντους ατμού

Μια καμπίνα ντους ατμού προσφέρει τη χαλάρωση που ψάχνεις. Ανοίγει τους πόρους του δέρματός σου και απαλύνει την επιδερμίδα σου. Ρύθμισε τον ατμό στο επίπεδο που επιθυμείς για να πετύχεις το αντίστοιχο επίπεδο χαλάρωσης. Είναι ιδανικό για να δώσεις την αίσθηση σπα στο σπίτι.

6.Αντικατάστησε την μπανιέρα σου

Μπορεί να μην έχεις συναντήσει μπανιέρα σε σπα, αλλά μια ανεξάρτητη μπανιέρα δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε αντίστοιχο χώρο ευεξίας. Συμπλήρωσε το στιλ του μπάνιου σου με έναν ξύλινο ή μαρμάρινο δίσκο με γυάλινα ποτήρια και κεριά για επιπλέον αίσθηση χαλάρωσης.

7.Βάψε το μπάνιο σου σε χρώματα που εκπέμπουν ηρεμία

Η επιλογή κατάλληλου χρώματος τοίχου θα δώσει τη χαλάρωση που ψάχνεις για το μπάνιο σου. Διάλεξε φωτεινά χρώματα όπως το πράσινο και το μπλε για να σου δώσουν ακόμα πιο πολλή χαλάρωση. Το μπλε χρώμα συμβάλλει σημαντικά έτσι ώστε να νιώσεις χαλαρότητα και ηρεμία. Ενώ το πράσινο χρώμα βοηθάει στη χαλάρωση του μυαλού σου. Δημιούργησε ένα ζεστό χώρο απόλυτης χαλάρωσης με την ανάλογη επιλογή χρώματος.

8.Τοποθέτησε ράφια για τον εξοπλισμό σου για το σπα στο σπίτι

Τα ράφια αλλάζουν την όψη του μπάνιου σου. Εγκατέστησε ξύλινα ράφια για να τοποθετήσεις τις πετσέτες σου και τα αρωματικά χώρου.

9.Χρησιμοποίησε κομψά δοχεία για τα είδη περιποίησης σου

Επίλεξε γυάλινα και ξύλινα δοχεία για να αποθηκεύσεις τα προσωπικά είδη περιποίησης. Εναλλακτικά, διάλεξε δοχεία σε ουδέτερα χρώματα για να διατηρήσεις την κομψότητα στο μπάνιο σου.

Έλα στον Κυπριώτη για να φτιάξεις το ιδανικό σπα στο σπίτι!

Ο Κυπριώτης έχει τη μεγαλύτερη γκάμα σε έπιπλα και αξεσουάρ για να φτιάξεις σπα στο σπίτι. Ανακάλυψε online τα προϊόντα του Κυπριώτης για το μπάνιο και για τους χώρους ευεξίας. Στη συνέχεια, επισκέψου ένα από τα υποκαταστήματά μας για να σου προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να φτιάξεις σπα στο σπίτι σου.

Και μην ξεχνάς όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

  1. Ανθούσα, Αθηνών 12 (Πρώην Μυτιλήνης).Τηλέφωνο: 210 6607660
  2. Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 278 & Πύλου.Τηλέφωνο: 213 0200300
  3. Πειραιά, Πλαταιών 12-14 & Δήμητρος 3.Τηλέφωνο: 210 4145000

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Πώς να φτιάξεις το ιδανικό σπα στο σπίτι;»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.