Πλακάκια κουζίνας ρουστίκ, μία από τις αγαπημένες επιλογές του κοινού για την διακόσμησή της. Χάρη στην κλασική ομορφιά και τα διαχρονικά τους μοτίβα καταφέρνουν πάντα να κλέβουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Για ποιους λόγους αξίζει όμως να τα επιλέξετε και στην δική σας κουζίνα;

Επιλέξτε πλακάκια κουζίνας ρουστίκ γιατί…

1. Ταιριάζουν ιδανικά με τις κλασικές κουζίνες!

Η κλασική κουζίνα δεν φεύγει ποτέ από την επικαιρότητα της μόδας. Τονίστε ιδανικά τον χαρακτήρα της με τα κατάλληλα πλακάκια κουζίνας ρουστίκ. Επίσης, μπορούν εύκολα να ταιριάξουν σε στυλ vintage, ρετρό και total rustic design.

2. Είναι μικρά έργα τέχνης

Τα γήινα φυσικά χρώματα, τα περίτεχνα σχήματα, η ποικιλία τους. Τα πλακάκια κουζίνας ρουστίκ είναι πραγματικά καλλιτεχνήματα που δεν θα χορταίνετε να βλέπετε για μία ζωή, ανακαλύπτοντάς τα ξανά και ξανά.

3. Χαρίζουν ζεστασιά στο χώρο

Ο ρουστίκ χαρακτήρας κάνει την διαφορά γιατί είναι πραγματικά ανεπιτήδευτος, φέρνοντάς μας στο νου αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια, την εξοχή και την φύση. Αφήστε τον λοιπόν να γεμίσει με ζεστασιά και θαλπωρή την κάθε σας στιγμή. Εξάλλου, ένα πράγμα είναι σίγουρο: όλοι χρειαζόμαστε μερικές ρουστίκ νότες στην καθημερινότητά μας που θα μας κάνουν να νιώθουμε σαν… στο σπίτι μας!

4. Ισορροπούν τέλεια με τα σκούρα χρώματα!

Στα πλακάκια κουζίνας ρουστίκ κυριαρχούν συνήθως τα ανοιχτά γήινα χρώματα. Για τον λόγο αυτό, δημιουργούν μία τέλεια ισορροπία με τις σκούρες κουζίνες, τα σκούρα ντουλάπια καθώς και τα σκούρα διακοσμητικά αντικείμενα.

5. Είναι κατάλληλα και για το πάτωμα!

Ποιος είπε ότι τα πλακάκια κουζίνας είναι κατάλληλα μόνο για την επένδυση του τοίχου της; Στην Κυπριώτης θα βρείτε κορυφαία πλακάκια κουζίνας ρουστίκ υψηλής ανθεκτικότητας που είναι ιδανικά και για το πάτωμα κάτω από τους πάγκους της. Τολμήστε και δημιουργήστε την πιο πρωτότυπη σύνθεση ρουστίκ κουζίνας.

+1. Πλακάκια κουζίνας ρουστίκ, ιδανικά για mιxnmatch deco!

Σύγχρονη διακόσμηση δεν είναι μόνο οι νέες τάσεις. Οι πραγματικοί καλλιτέχνες του deco συνθέτουν νέα στιλ, συνδυάζοντας υλικά και προϊόντα διαφορετικών τάσεων, όπως για παράδειγμα πλακάκια κουζίνας ρουστίκ με μοντέρνες κουζίνες. Έτσι, δημιουργούν μοναδικά αισθητικά αποτελέσματα, πάνω στις ανάγκες σας.

Δημιουργήστε τη νέα σας κουζίνα με πλακάκια κουζίνας ρουστίκ!

Θέλετε να δημιουργήσετε τη νέα σας κουζίνα, απογειώνοντας το στιλ της με τις κατάλληλες ρουστίκ νότες; Αν είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις, τότε οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι διακόσμησης της Κυπριώτης είναι εδώ για να δημιουργήσουν από την αρχή το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας πλακάκια κουζίνας ρουστίκ από τη νέα μας συλλογή και εμείς θα δημιουργήσουμε για εσάς μία ολοκληρωμένη 3D απεικόνιση του τελικού αποτελέσματος του χώρου. Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα 3 Showrooms της Κυπριώτης σε:

  • Ανθούσα, Αθηνών 12 (Πρώην Μυτιλήνης). Τηλέφωνο: 210 6607660
  • Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 278 & Πύλου. Τηλέφωνο: 210 4115755
  • Πειραιά, Πλαταιών 12-14 & Δήμητρος 3. Τηλέφωνο: 210 4145000

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Πλακάκια κουζίνας ρουστίκ σε γήινες αποχρώσεις»;
Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο Κυπριώτης Blog.