Tα πλακάκια εσωτερικού χώρου αποτελούν ίσως ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για ένα σπίτι. Επηρεάζουν μια πληθώρα παραγόντων από τη λειτουργικότητα και τη θερμική σταθερότητα, μέχρι την αισθητική και το ύφος μιας οικίας. Γι’ αυτό, μην καταφύγετε σε συμβατικά πλακάκια, αλλά σε μοντέρνες ιδέες που αντιπροσωπεύουν εσάς και το στυλ σας. Δείτε παρακάτω τις 4+1 προτάσεις μας για πλακάκια εσωτερικού χώρου, δαπέδου και τοίχου, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίσουν.

Πλακάκια εσωτερικού χώρου – Πρόταση #1: «Ξύλινα»

Τα wooden style πλακάκια για εσωτερικό χώρο, είναι από τα δημοφιλέστερα trends καθώς μπορούν εύκολα να ταιριάξουν σε κάθε δωμάτιο. Εκτός από τη rustic αύρα που τα συνοδεύει, «ταιριάζουν» αρμονικά με κάθε έπιπλο αναδεικνύοντάς το ιδανικά. Επιλέξτε άφοβα τα lovewood με τη matt υφή, για την κουζίνα ή το σαλόνι σας.

Πρόταση #2: Total black

Πάντα μεγαλοπρεπές, αριστοκρατικό και μέσα στη μόδα, το total black είναι κάτι σαν… «παγκόσμια σταθερά». Επιλέξτε τα πλακάκια εσωτερικού χώρου σε τέτοιο στυλ και θα κάνετε το σπίτι σας να θυμίζει σελίδες περιοδικού μόδας! Για το μπάνιο, τα absolute black brick θα δώσουν στον χώρο μία μοναδική αισθητική και μια premium αύρα καλαισθησίας.

Πρόταση #3: Μωσαϊκό

Το μωσαϊκό πλακάκι εσωτερικού χώρου, είναι αναμφίβολα μια τολμηρή και δημιουργική πρόταση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Είναι η ιδανική επιλογή για μοντέρνες κουζίνες.  Μη διστάσετε να το πάτε στο επόμενο στάδιο, χρησιμοποιώντας ένα ανάγλυφο πλακάκι, σαν το Mosaic elbion!

Πρόταση #4: Εξάγωνα

Τα εξάγωνα πλακάκια, ειδικά αν είναι πολύχρωμα, είναι ιδανικά για τη δημιουργία μικρών, λεπτομερών σχεδίων και προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά στον χώρο. Είναι στα κορυφαία trends για νεαρά ζευγάρια ή μοντέρνες οικογένειες. Επιλέξτε το Colourful hexagon, διαθέσιμο σε 9 χρώματα και δημιουργήστε άφοβα!

Πλακάκια εσωτερικού χώρου – Πρόταση #4+1: Patchwork

Τα patchwork, είναι μια νέα τάση δυναμική τάση στο interior design. Ωστόσο έχουν μια ιδιαιτερότητα: Είναι ιδανικά για πιο λιτούς και απέριττους χώρους. Σε ένα πιο «γεμάτο» σπίτι, με πολλά έπιπλα και πολύ χρώμα, θα έκαναν τη διακόσμηση να δείχνει παράταιρη. Προτείνουμε το ισπανικής προέλευσης πλακάκι εσωτερικού χώρου pick the brick που μπορεί να αναδείξει κάθε δωμάτιο με αφαιρετική διακόσμηση.

Πλακάκια εσωτερικού χώρου: Ο Κυπριώτης έχει τις λύσεις!

Ο Κυπριώτης έχει την απάντηση σε κάθε σας ερώτημα που αφορά τα πλακάκια για τον εσωτερικό σας χώρο σας. Δείτε online την premium γκάμα της εταιρίας Κυπριώτη σε πλακάκια εσωτερικού χώρου και κατόπιν μεταβείτε σε ένα από τα υποκαταστήματά μας για να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για το σπίτι σας.

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Πλακάκια εσωτερικού χώρου: 4+1 μοντέρνες προτάσεις για το σπίτι σας»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.