Μπάνιο ξενοδοχείου. Στο άκουσμα και μόνο, ασυναίσθητα ο νους των περισσοτέρων ανατρέχει σε ξενοδοχεία πέντε ή έξι αστέρων και σε λαμπερά αφιερώματα περιοδικών. Πρόκειται για έναν χώρο που στη συνείδησή μας αποτελεί συνώνυμο της μοντέρνας αίγλης, της πολυτέλειας και της χαλάρωσης. Αν λοιπόν θέλετε απλά να μετατρέψετε το μπάνιο του σπιτιού σας σαν αυτά των πιο πολυτελών ξενοδοχείων, τότε οι ιδέες που προτείνουμε θα καλύψουν σίγουρα και τις δικές σας ανάγκες. Αν πάλι είστε ιδιοκτήτης καταλύματος, στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε μερικές μοναδικές ιδέες για να ανανεώσετε τα μπάνια του.

Αυτές είναι οι ιδέες μας για το δικό σας «μπάνιο ξενοδοχείου»

Ιδέα #1: Στυλ μωσαϊκού

Απογειώστε το χώρο του μπάνιου σας, δημιουργώντας ένα φρέσκο και φωτεινό αισθητικό αποτέλεσμα που συνδυάζει γήινες αποχρώσεις με ρετρο – σικ επιρροές. Τα πλακάκια white bits and pieces, εμπνευσμένα από το μωσαϊκό, αποτελούν ιδανική επιλογή για το ανακαινισμένο μπάνιο σας, κάνοντάς σας να αισθανθείτε οικεία και χαλαρά, όπως σε ένα μπάνιο ξενοδοχείου.

Ιδέα #2: Vintage & rustic

Ένας συνδυασμός που κάνει θαύματα και θα αποτελέσει το φόντο σε πολλά… insta Stories! Μια vintage βρύση και λεκάνη δημιουργούν μια μαγευτική αίσθηση rustic στυλ. Επιλέξτε ακόμα σκούρα έπιπλα μπάνιου και όσο το δυνατόν μικρότερα πλακάκια σε τοίχους και δάπεδο, όπως ήταν δημοφιλές τις δεκαετίες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ιδέα #3: Black & white!

Επενδύστε στον αρμονικότερο συνδυασμό της φύσης. Τον συνδυασμό χρώμα του μυστηρίου και της απλότητας, του κακού και του καλού, της αρρενωπότητας και της ευγένειας. Το άσπρο – μαύρο. Ειδικά αν τα είδη υγιεινής είναι λευκά, απλά σκεφτείτε την αντίθεση που θα προκαλούσε  ένα εντυπωσιακό σκηνικό από κομψά, ασπρόμαυρα πλακάκια στον τοίχο, όπως τα  Black & white marble. Ιδανικά, προσθέστε στο μπάνιο σας έναν καθρέφτη με μαύρο περίγραμμα και διατηρήστε το δωμάτιο ισορροπημένο με ανοιχτόυς γκρι τοίχους.

Ιδέα #4 Ό,τι λάμπει, μήπως είναι χρυσός;

Δημιουργήστε ένα μπάνιο εμπνευσμένο από χολιγουντιανές υπερπαραγωγές ταινιών εποχής με ορειχάλκινα εξαρτήματα και ιριδίζοντα πλακάκια. Για ένα στυλ που θα προκαλεί δέος, επιλέξτε vintage χρυσά αξεσουάρ διακόσμησης, κομμάτια με ξεχωριστή art deco αίσθηση και έναν μαύρο επικαθήμενο νιπτήρα  για εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Ιδέα #5 Γυάλινο minimal και αφαιρετική διάθεση!

Αν είστε υπέρμαχος της μινιμαλιστικής προσέγγισης, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αφαιρετικά… εντυπωσιακή γυάλινη καμπίνα ντουζιέρας, όπως αυτές που αξιοποιούν τα περισσότερα σύγχρονα μπάνια ξενοδοχείων. Προσφέρει μία ανάλαφρη αισθητική στο χώρο σας, ενώ μπορεί να ταιριάξει εύκολα με τα περισσότερα μπάνια. Άλλωστε, οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ!

+1 Ιδέα για μπάνιο ξενοδοχείου: Συμμετρία σαν… αντανάκλαση!

Η συμμετρία είναι για πολλούς το κλειδί για μια κομψή εμφάνιση που θα θυμίζει εν πολλοίς μπάνιο ξενοδοχείου! Επιπλέον, πρόκειται για μια αγαπημένη τάση που επαναλαμβάνεται διαρκώς και στο Pinterest. Αλλά όταν μιλάμε για συμμετρία, εννοούμε συμμετρία σε βαθμό αντανάκλασης! Προσθέστε τα ίδια φώτα και στις δύο πλευρές του καθρέφτη, έναν διπλό νιπτήρα ή ακριβώς τις ίδιες γλάστρες εσωτερικού χώρου, αξεσουάρ ή και σαπούνια σε κάθε πλευρά! Το αποτέλεσμα θα μείνει αξέχαστο σε κάθε επισκέπτη!

Δημιουργήστε το ιδανικό μπάνιο ξενοδοχείου στον Κυπριώτη!

Αναζητάτε μοναδικές ιδέες και τολμηρές προτάσεις για να δημιουργήσετε το ιδανικό μπάνιο ξενοδοχείου ή ένα πολυτελές μπάνιο σαν… ξενοδοχείου; Αφού πρώτα περιηγηθείτε online στη συλλογή μας σε πλακάκια μπάνιου και είδη υγιεινής, στη συνέχεια επισκεφθείτε το κοντινότερό σας showroom μας για να τις απολαύσετε από κοντά. Εκεί, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα σας προσφέρουν όλες τις συμβουλές και τις λύσεις που θα «κουμπώσουν» άριστα στις ανάγκες σας.

Και μην ξεχνάτε: τη μεγάλη μας γκάμα σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής!

Κυπριώτης Showrooms:

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Μπάνιο ξενοδοχείου: 5+1 μοναδικές ιδέες για να εμπνευστείτε»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.