Μπάνιο: Οι ιδέες για την επιλογή μπανιέρας μοιάζει να είναι μια εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, τα διαφορετικά σχέδια και μεγέθη δίνουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους χώρους. Ας δούμε τις μπανιέρες που συγκεντρώσαμε για ένα μπάνιο με ακόμα πιο μοντέρνο στιλ.

Μπάνιο: Ιδέες για χαμηλή μπανιέρα

Μια χαμηλή μπανιέρα είναι πάντα μια καλή ιδέα για ένα μικρό ή μεγάλο μπάνιο. Το ύψος της την καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε τύπου μπάνιο. Ενώ ο σχεδιασμός της και η κατασκευή της δίνουν περισσότερο στιλ στο μπάνιο σας. Στρογγυλή, οβάλ ή ορθογώνια. Ό,τι και να διαλέξετε, θα απογειώσει το στιλ του μπάνιου σας!

Μπάνιο: Ιδέες για μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης

Στην περίπτωση ενός μεγάλου μπάνιου με αρκετό διαθέσιμο χώρο, τότε η μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης είναι μια λύση που προσφέρει στιλ και πολυτέλεια. Μπορείτε να την τοποθετήσετε στο κέντρο του χώρου σας, ώστε να αποκτήσει ξεχωριστή θέση στη διακόσμησή του. Επιπλέον, μετατρέπει το μπάνιο σας σε ένα χώρο ευεξίας και χαλάρωσης. Το μέγεθός της και το βάθος της είναι ιδανικό τόσο για ενήλικες όσο και για άτομα μικρότερης ηλικίας. Γι’ αυτό και παραμένει ψηλά στη λίστα των επιλογών για ένα ευρύχωρο μπάνιο με στιλ.

Μπάνιο: Μπανιέρα για δύο

Είτε τη χρησιμοποιείτε για να κάνετε μπάνιο τα παιδιά σας είτε θέλετε να απολαμβάνετε το μπάνιο σας με άνεση, μια μπανιέρα για δύο είναι η καλύτερη επιλογή. Με περισσότερη χωρητικότητα για ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα.

Μπάνιο: Ιδέες για μικρότερους χώρους

Μια μπανιέρα είναι πάντα η καλύτερη λύση για το μπάνιο σας. Είτε είναι μεγάλο είτε μικρότερο. Η μπανιέρα δίνει στιλ στο χώρο σας αλλά ταυτόχρονα είναι περισσότερο λειτουργική από μια ντουζιέρα. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά υλικά σύμφωνα με αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας. Κάντε συνδυασμούς με τα έπιπλα μπάνιου και τα πλακάκια σας. Ζήστε έτσι στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με την μπανιέρα που ταιριάζει στις καθημερινές σας ανάγκες!

Μπάνιο: Μπανιέρα για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Εάν μένετε στο ίδιο σπίτι με κάποιον με περιορισμένη κινητικότητα ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια μπανιέρα με ειδική είσοδο για εύκολη πρόσβαση σε όλους. Προσφέροντας κομψότητα και στιλ στο μπάνιο σας, αλλά και προσβασιμότητα και χαλάρωση για όλα τα άτομα που μένουν μαζί σας.

Για ιδέες για το μπάνιο σας, ελάτε στον Κυπριώτη!

Ο Κυπριώτης έχει ιδέες και λύσεις για κάθε ερώτημά σας για το μπάνιο σας! Ανακαλύψτε online την premium γκάμα της εταιρίας Κυπριώτη σε μπανιέρες, πλακάκια και έπιπλα μπάνιου και ύστερα επισκεφθείτε ένα από τα υποκαταστήματά μας! Το έμπειρο προσωπικό μας, θα σας δώσει ιδέες για το μπάνιο σας!

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Μπάνιο: Ιδέες για μπανιέρα για ακόμα πιο μοντέρνο στιλ!»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.