Μοντέρνα πλακάκια εξωτερικού χώρου: ποια είναι τα ιδανικά για τον δικό σας; Είτε πρόκειται για τον κήπο σας, είτε για τη βεράντα σας, είτε για ένα αίθριο που θέλετε να του δώσετε μια μίνιμαλ εμφάνιση, πάντα υπάρχουν εγγυημένες λύσεις για να πετύχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Πώς όμως θα φτάσετε σε αυτές; Ακολουθήστε τα tips που σας προτείνουμε για να κάνετε την ιδανική επιλογή.

Μοντέρνα πλακάκια εξωτερικού χώρου: 5+1 tips για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

#1 Δώστε έμφαση στην ανθεκτικότητα

Όταν επιλέγετε πλακάκια για τη βεράντα σας ή για οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο, ο πρώτος παράγοντας που θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν είναι το υλικό κατασκευής τους. Τα γρανιτοπλακάκια της εταιρίας Κυπριώτη αποτελούν την ιδανική επιλογή, καθώς εξασφαλίζουν μέγιστη ανθεκτικότητα ακόμα και κατά τις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

#2 Ποντάρετε στη φυσικότητα

Ο εξωτερικός χώρος κάθε σπιτιού συνδυάζει την αισθητική που αποπνέουν τα υλικά κατασκευής του με την ομορφιά του τοπίου στο οποίο βρίσκεται. Γι’ αυτό λοιπόν, τα πλακάκια που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να προσαρμόζονται μοναδικά στη γη όπου είναι τοποθετημένη η κατοικία. Στα πλαίσια αυτά, δώστε προτεραιότητα σε πλακάκια ουδέτερων αποχρώσεων που θα δημιουργήσουν αρμονία με τη φύση. Στην εταιρία Κυπριώτης θα βρείτε premium πλακάκια με στοιχεία έμπνευσης από ξύλο, πέτρα, πηλό και ασβεστόλιθο.

#3 Επιλέξτε κοινά πλακάκια για εξωτερικούς και εσωτερικούς χωρους

Το interior design αλλάζει και πλέον μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις του είναι η επιλογή των ίδιων πλακιδίων για όλους τους χώρους μίας κατοικίας, εσωτερικούς ή εξωτερικούς. Έτσι, μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε το σαλόνι ένα με τον κήπο σας, επιλέγοντας κοινά πλακάκια και δημιουργώντας ένα σύγχρονο, premium και minimal αποτέλεσμα. Στον Κυπριώτη διαθέτουμε μοντέρνα πλακάκια εξωτερικού χώρου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εσωτερικούς όπως για παράδειγμα το σαλόνι, την κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρα.

#4 Πείτε «ναι» σε μοντέρνα πλακάκια εξωτερικού χώρου XL

Εκτός από το ότι αποτελούν τελευταία λέξη της μόδας, τα όσο το δυνατόν μεγαλύτερα πλακάκια έχουν κι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Όσο μεγαλύτερο είναι το πλακάκι που χρησιμοποιείται, τόσο μειώνονται οι αρμοί. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει άρτια συνέχεια στο χώρο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ένα υψηλότερο οπτικό επίπεδο ομοιομορφίας.

#5 Επενδύστε τις επιφάνειες εξωτερικών χώρων με πλακάκια

Τα μοντέρνα πλακάκια εξωτερικού χώρου της Κυπριώτης δεν είναι κατάλληλα μόνο για χρήση στο δάπεδο, αλλά και για επικάλυψη εξωτερικών τοίχων, ακόμα και ολόκληρων προσόψεων κτιρίων, δημιουργώντας έτσι ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για την επικάλυψη πάγκων κουζίνας, λόγω της μεγάλης αντοχής που προσφέρουν.

+1. Ανακαλύψτε την κορυφαία γκάμα της εταιρίας Κυπριώτη σε μοντέρνα πλακάκια εξωτερικού χώρου

Τα μοντέρνα πλακάκια εξωτερικού χώρου κάνουν την κατοικία σας ακόμη πιο cozy και φιλόξενη, χαρίζοντάς της επιπλέον δόσεις σύγχρονου σχεδιασμού. Η νέα premium συλλογή του Κυπριώτη ακολουθεί όλα τα standards του σύγχρονου design, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε έναν εξωτερικό χώρο που είναι άξιος θαυμασμού. Επισκεφθείτε μας σήμερα στο κοντινότερό σας showroom μας για να τη θαυμάσετε από κοντά και να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Και μην ξεχνάτε: τη μεγάλη μας γκάμα σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής!

Κυπριώτης Showrooms:

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Μοντέρνα πλακάκια εξωτερικού χώρου: Ιδανική επιλογή για σύγχρονες κατοικίες»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.