Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου, απαραίτητα για την διακόσμησή του. Περιλαμβάνουν πάντα ράφια, καθρέφτη, ντουλάπα ή στήλη και φυσικά τα επιτοίχια ντουλάπια. Η επιλογή των κατάλληλων είναι καθοριστικής σημασίας για την αισθητική διαμόρφωση του χώρου σας – ακόμα και το πιο μικρό σε διαστάσεις μπάνιο μπορεί να αναδειχθεί με την ένταξη των σωστών επίπλων με ιδιαίτερο στιλ. Πρέπει όμως να είναι και λειτουργικά, καλύπτοντας πρακτικές ανάγκες όπως η αποθήκευση αντικειμένων.

Μοντέρνα έπιπλα: 5+1 tips για την επιλογή τους

1. Η έμφαση στις γεωμετρίες αποτελεί βασική αρχή του μίνιμαλ στιλ

Τα γεωμετρικά σχήματα είναι μέρος του DNA του μίνιμαλ στιλ. Δημιουργήστε ένα ιδιαίτερο μπάνιο με λιτές γεωμετρικές γραμμές που ξεχωρίζουν με την πρωτοτυπία τους, δεν κουράζουν στο μάτι και παραμένουν διαχρονικές στο πέρασμα του χρόνου

2. Τα κρεμαστά είναι τα πιο μοντέρνα έπιπλα μπάνιου

Τα πιο μοντέρνα έπιπλα μπάνιου δεν είναι άλλα από τα κρεμαστά. Δημιουργούν ένα πρωτότυπο αισθητικό αποτέλεσμα, απελευθερώνοντας παράλληλα πολύτιμο χώρο στο δάπεδο. Επίσης, είναι πιο βολικά στο καθάρισμά τους.

3. Τα μοντέρνα έπιπλα μπάνιου δεν είναι απαραίτητα φτιαγμένα από ξύλο

Τα μοντέρνα έπιπλα μπάνιου ενσωματώνουν και νέα υλικά, πέραν του ξύλου και των παραλλαγών του. Η Κυπριώτης σας προσφέρει τις πιο καινοτόμες premium προτάσεις με υλικά όπως το γυαλί, το PVC, η πέτρα, το κεραμικό ή ακόμα και το ύφασμα. Φυσικά, όλα τους είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στο νερό και την υγρασία.

4. Μινιμαλισμός χωρίς πρακτικότητα και λειτουργικότητα δεν γίνεται

Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική, το ίδιο και οι ανάγκες της. Επιλέξτε μοντέρνα έπιπλα μπάνιου με όσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε για να καλύψει τις πρακτικές της ανάγκες για αποθήκευση.

5. Ο μεγάλος καθρέπτης αναδεικνύει κάθε μπάνιο, μικρό ή μεγάλο

Οι καθρέπτες αποτελούν μέρος κάθε επίπλου μπάνιου. Προτιμήστε καθρέφτη με LED φωτισμό που θα δώσει βάθος και φωτεινότητα στο χώρο σας, κάνοντάς τον να φαίνεται πιο μεγάλος απ’ ότι είναι. Ακόμα και αν το μπάνιο σας είναι ήδη μεγάλο, ο μεγάλος καθρέφτης θα σας βοηθήσει να το απολαύσετε περισσότερο.

+1.  Τα μοντέρνα έπιπλα μπάνιου πλαισιώνονται με τα κατάλληλα αξεσουάρ

Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, προσθέστε πάνω τους τα κατάλληλα αξεσουάρ νιπτήρα. Επιλέξτε θήκη για τις οδοντόβουρτσες, δοχείο υγρού σαπουνιού και σαπουνοθήκη με βάση την αισθητική του επίπλου σας.

Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου με την υπογραφή της Κυπριώτης

Ετοιμάζεστε για ανακαίνιση στο μπάνιο; Στην Κυπριώτης θα βρείτε την κορυφαία γκάμα σε μοντέρνα έπιπλα μπάνιου από επώνυμα brands, στα υλικά, τα χρώματα και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στην αισθητική του χώρου σας και που θα τον απογειώσει αισθητικά. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας, όχι μόνο για να σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις, αλλά και για να σας προσφέρουν μία εντελώς δωρεάν 3D απεικόνιση του νέου σας μπάνιου με τα έπιπλα της επιλογής σας. Κάντε σήμερα το βήμα και επισκεφθείτε το κοντινότερό σας Κυπριώτης showroom σε:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου και πώς να επιλέξετε το ιδανικό»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.