Έχετε περάσει ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο για να βρείτε μοντέρνα αξεσουάρ μπάνιου; Τα αξεσουάρ μπάνιου είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθώς πρέπει να βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο σας και στη διακόσμησή του.

Εάν προσθέσετε τα κατάλληλα αξεσουάρ στο μπάνιο σας, θα δώσετε περισσότερη κομψότητα και στιλ.

Μοντέρνα αξεσουάρ μπάνιου: κάντε σωστές επιλογές

Επιλέξτε τις θήκες για το σαπούνι σας και την οδοντόβουρτσα σας. Προτιμήστε μια βάση για το χαρτί που θα δώσει στιλ στο μπάνιο σας. Διαλέξετε κρεμάστρες για τις πετσέτες σας, αλλά και κομψές μεταλλικές θήκες για τα σφουγγάρια και τα αφρόλουτρα σας. Φανταστείτε πώς θέλετε να είναι ιδανικά ο χώρος σας, ώστε να είναι λειτουργικός, αλλά και ταυτόχρονα κομψός.

Μοντέρνα αξεσουάρ μπάνιου: θήκες για σαπούνι και οδοντόβουρτσα

Πριν προχωρήσεις στην αγορά θήκης για σαπούνι, χρειάζεται να επιβεβαιώσετε το είδος του σαπουνιού που θα χρησιμοποιείτε. Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε θήκες και για τους δύο τύπους σαπουνιών.

Επιλέξετε μια κομψή θήκη που θα αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο για το μπάνιο σας. Εάν έχετε χώρο στον νιπτήρα σας, επιλέξτε μια λευκή θήκη σαπουνιού με μπαμπού βάση που αποτελεί κλασική επιλογή. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα κλασικό σετ από διάφανο γυαλί.

Εάν έχετε μοντέρνο μπάνιο, τότε επιλέξετε ένα σετ από τσιμέντο για το σαπούνι και την οδοντόβουρτσά σας για δώσετε μια ακόμα μοντέρνα πινελιά στο χώρο σας.

Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο στον νιπτήρα του μπάνιου, τότε επιλέξτε μια θήκη που στηρίζεται στον τοίχο.

Βάση για σφουγγάρια και αφρόλουτρα

Οι μεταλλικές βάσεις για το μπάνιο είναι ιδανικές για να στηρίζετε το σφουγγάρι σας και το αφρόλουτρό σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε περισσότερη κομψότητα στην μπανιέρα ή στην ντουζιέρα σας. Επιπλέον, το μπάνιο σας θα γίνει μια εύκολη υπόθεση.

Εάν έχετε μπανιέρα, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια μεταλλική βάση με λαβές για το σφουγγάρι και το σαπούνι σας. Εάν έχετε ντουζιέρα, τότε επιλέξετε μια ευρύχωρη μεταλλική βάση για το σφουγγάρι και το αφρόλουτρό σας, που θα σας λύσει τα χέρια στο μπάνιο σας.

Τολμήσετε να προσθέσετε μια μοντέρνα πετσετοθήκη στο μπάνιο σας που θα λειτουργήσει επιπλέον και ως βάση για το σφουγγάρι και για το αφρόλουτρό σας.

Μοντέρνα αξεσουάρ μπάνιου: κρεμάστρες για πετσέτες

Τα άγκιστρα για να κρεμάτε τις πετσέτες σας ή το μπουρνούζι σας χρειάζεται να είναι κομψά και μίνιμαλ. Για να δώσετε περισσότερη κομψότητα στο χώρο σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε τετράγωνα  είτε στρογγυλά άγκιστρα για το μπάνιο σας. Εναλλακτικά, επιλέξετε μια κλασική μεταλλική κρεμάστρα σε σχήμα ράβδου.

Εάν έχετε λευκό μπάνιο, μπορείτε να επιλέξετε ξύλινες κρεμάστρες για τις πετσέτες σας για να ανανεώσετε το στιλ του μπάνιου σας. Επιπλέον, βάλτε μια κρεμάμενη πετσετοθήκη που θα δώσει ακόμα περισσότερο την αίσθηση της πολυτέλειας.

Βάση για χαρτί

Η επιλογή κατάλληλης βάσης για χαρτί μπορεί να δώσει περισσότερο στιλ στο μπάνιο σας. Μια κλασική και διαχρονική επιλογή είναι η ανοξείδωτη βάση για χαρτί. Εναλλακτικά, μια βάση για χαρτί από μπαμπού αποτελεί ιδανική επιλογή, εάν θέλετε να ξεχωρίσετε.

Ελάτε στον Κυπριώτης για να διαλέξετε μοντέρνα αξεσουάρ για το μπάνιο σας!

Ο Κυπριώτης έχει λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σας και για κάθε σας ανάγκη. Ανακαλύψτε online την premium γκάμα σε αξεσουάρ μπάνιου της εταιρίας Κυπριώτη.

Ελάτε σε ένα από τα υποκαταστήματά μας για να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Μοντέρνα αξεσουάρ μπάνιου: tips για να διαλέξετε τα καλύτερα»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.