Η νοσταλγική διάθεση για αντικείμενα παλαιότερης εποχής είχε σαν αποτέλεσμα τη νέα σειρά Hi-Fi. Έμπνευση για τη δημιουργία αυτής της σειράς αποτελεί ο παλαιού τύπου ενισχυτής. Αυξομειώστε το ζεστό και το κρύο αλλά κρατήστε σταθερή την ένταση του νερού χάρη στη θερμοστατική μπαταρία. Μία φουτουριστική διάθεση, με εξαιρετικά υψηλή αισθητική και minimal design αποτελούν τα βασικά στοιχεία της σειράς αυτής. Καταφέρνει με μαγευτικό τρόπο να συνδυάσει ρετρό και μοντέρνο καθηλώνοντας όλους τους θεατές της.

Ποιος είπε ότι τα κοσμήματα είναι μόνο για να φοριούνται? Η νέα σειρά μπαταριών Anello είναι εμπνευσμένη από το σχήμα του δαχτυλιδιού, διαψεύδοντας έτσι τον κανόνα!  Άλλωστε το όνομα της στα Ιταλικά σημαίνει δαχτυλίδι! Μπαταρίες με υψηλό design, μοντέρνο σχεδιασμό και κομψότητα, είναι έτοιμες να κοσμήσουν το μπάνιο σας. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία εξαιρετικά  εμπνευσμένη, πρωτοποριακή και άκρως ελκυστική σειρά, που προσφέρει ένα άρτιο οπτικό αποτέλεσμα.

Όταν η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης δε θα μπορούσε να δημιουργηθεί κάτι λιγότερο εντυπωσιακό από τη συγκεκριμένη σειρά πλακιδίων. Με τη διάστασή της και το λεπτό της πάχος δημιουργεί την αίσθηση ταπετσαρίας. Από τα πιο εντυπωσιακά design που έχουν γίνει ποτέ σε σειρά πλακιδίων, τραβάνε απευθείας την προσοχή. Η σειρά προσφέρετε σε 12 διαφορετικά μοτίβα τα οποία χαρίζουν την αρμονία ,την ευφορία και την ισορροπία που προφέρει η φύση.

Η διαχρονική γοητεία του μάρμαρου-τραβερτίνο αποτελεί την έμπνευση για τη συγκεκριμένη σειρά πλακιδίων. Ένας πρωτότυπος σχεδιασμός που δημιουργεί την αίσθηση 3D αποτελέσματος, φαντάζει ιδανικός για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Είναι κατάλληλο πλακίδιο να χρησιμοποιηθεί σε δάπεδο, τοίχο και σε επιφάνειες επίπλων. Μεγάλες διαστάσεις πλακιδίων που χαρίζουν στο χώρο αίσθηση ενιαίας όψης.

Όταν το διαχρονικό συναντάει το σήμερα στην πιο αριστοκρατική εκδοχή του, το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από την συγκεκριμένη σειρά πλακιδίων. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το δάπεδο του ομώνυμου εστιατόριου, που βρίσκεται στην Πάρμα της Ιταλίας. Το μωσαϊκό δάπεδο τοποθετήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ‘60. Η σειρά προσφέρει εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα, δίνοντας την απαραίτητη φινέτσα και λάμψη στο χώρο. Μια σειρά που κατάφερε να παντρέψει αρμονικά το μοντέρνο με το παραδοσιακό.

Η μόδα εξελίσσεται συνεχώς και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την εξέλιξη τα είδη υγιεινής. Νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης, matt σε πολλές αποχρώσεις έρχονται για να εντυπωσιάσουν και να ξεχωρίσουν.


Μία σειρά εξ’ ολοκλήρου εμπνευσμένη από το φυσικό μάρμαρο Grand Antique d’Aubert. Συναντάται στα βόρεια Πυρηναία της Γαλλίας. Αριστοκρατικό και φημισμένο μάρμαρο, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιούταν μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Μία από αυτές τις εφαρμογές ήταν και η δημιουργία δύο μεγάλων κολώνων στο εσωτερικό του τάφου του Ναπολέοντα Βοναπάρτη.  Η σειρά αυτή αποτυπώνει ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ξεχωριστά μάρμαρα. Τα ασπρόμαυρα σημάδια του δημιουργούν τις πιο χαρακτηριστικές αντιθέσεις, οι οποίες δεν έχουν συναντηθεί ξανά σε άλλο μάρμαρο.