Κουζίνα γκρι με ξύλο. Είναι γνωστό ότι το γκρι είναι από τα χρώματα που ταιριάζει σχεδόν με όλους τους συνδυασμούς, χωρίς να θέτει περιορισμούς. Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και ασυνήθιστους συνδυασμούς όμως, είναι μια κουζίνα γκρι με ξύλο. Ο συνδυασμός του γκρίζου με οτιδήποτε ξύλινο, δημιουργεί ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό και γι’ αυτό αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Δείτε στο παρόν άρθρο τους λόγους για τους οποίους να το επιλέξετε, καθώς και τα ενδεδειγμένα πλακάκια για να το απογειώσετε!

Κουζίνα γκρι με ξύλο: Η ρουστίκ πινελιά που ψάχνατε στον χώρο σας

Η αλήθεια είναι πως το ρουστίκ στυλ δεν περνά ποτέ απαρατήρητο. Για να το πετύχετε, συνδυάστε γκρίζα αξεσουάρ με πλακάκια wooden απόχρωσης και η κουζίνα σας θα κλέβει όλες τις εντυπώσεις. Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, επιλέξτε έπιπλα σκούρας καφέ απόχρωσης, κάνοντας την κουζίνα σας να θυμίζει παραδοσιακό αρχοντικό! Ιδανική επιλογή για πλακάκι, είναι το Concrete wood, που θα κάνει ακόμα κι εσάς να ξεχνάτε ότι είναι πορσελάνινο!

Κουζίνα γκρι με ξύλο: Industrial style, ένα top trend στην κουζίνα σας

Το industrial design είναι εδώ και κάμποσα χρόνια η τελευταία λέξη της μόδας! Βασικότερα χαρακτηριστικά της είναι το ξύλο, οι γκρι αποχρώσεις, οι σωλήνες και ό,τι σας κάνει να σκεφτείτε εργοστάσιο! Άλλωστε, εκεί οφείλει το όνομά του! Επιλέξτε γκρίζα πλακάκια, όπως το Im-Rock για την κουζίνα -ακόμα κι αν κυριαρχεί ήδη το γκρι- και προσθέστε industrial πινελιές. Μπορείτε να στραφείτε σε κατασκευές με παλέτες και ξύλο, ξύλινα σκούρα έπιπλα και πολλά ράφια. Αναμίξτε ξύλινα gadgets με μεταλλικούς σωλήνες, χωρίς να φοβάστε την υπερβολή. Μπορείτε ακόμα να κρεμάσετε πολλές μικρές λάμπες σε ένα κομμάτι ξύλο και να το χρησιμοποιήσετε ως βασικό φωτιστικό.

Κουζίνα γκρι με ξύλο: Το ζωηρό μοτίβο είναι σύμμαχός σας

Βέβαια, το overdose σε ξύλο και γκρι αποχρεώσεις, για έναν μικρό και στενό χώρο μπορεί να αποβεί αποπνικτικό. Για να το αποφύγετε, επιλέξτε πιο ανοιχτόχρωμα πλακάκια με ζωντανά στοιχεία. Ιδανική επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε contrast γυαλιστερά πλακάκια σε έντονο μοτίβο, όπως το Sanfun.

Κουζίνα γκρι με ξύλο: Στροφή στον μινιμαλισμό

Μια γκρίζα κουζίνα με ξύλινες λεπτομέρειες, μπορεί εύκολα να συνθέσει έναν minimal χώρο. Γκρι και wooden αποχρώσεις, προσδίδουν ένα αρκετά σοβαρό ύφος στην κουζίνα, κάτι που ευνοεί τον μινιμαλισμό! Απλώς απομακρύνετε τα περιττά αξεσουάρ, χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι και καρέκλες ίδιας απόχρωσης και αποφύγετε τα πολλά κάδρα. Για το ιδανικό μίνιμαλ ύφος, θα πρέπει τα πλακάκια της κουζίνας -τοίχου & δαπέδου- να είναι μεγάλων διαστάσεων. Τα πλακάκια μεγάλου μεγέθους, όπως τα Flahy, έχουν και λιγότερους αρμούς συνολικά, επομένως το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο λιτό.

Κουζίνα γκρι με ξύλο – Ο Κυπριώτης έχει τη λύση για κάθε σας επιλογή!

Για όποιο ερώτημα σας απασχολεί σχετικά με την κουζίνα σας, ο Κυπριώτης έχει και την απάντηση! Και όχι μόνο μία! Γνωρίστε πρώτα online την premium γκάμα της Κυπριώτης σε πλακάκια, έπιπλα και αξεσουάρ κουζίνας και ύστερα επισκεφθείτε ένα από τα υποκαταστήματά μας! Το έμπειρο προσωπικό μας, θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Κουζίνα γκρι με ξύλο: 3+1 ιδέες για το τέλειο αποτέλεσμα»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.