Καθρέπτες μπάνιου με LED κρυφό φωτισμό, τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν την αισθητική του μπάνιου σας, προσφέροντάς σας τη μέγιστη δυνατή πρακτικότητα. Πρόκειται για μία έξυπνη και σύγχρονη επιλογή, στην οποία αξίζει να προχωρήσετε για πολλούς λόγους. Ποιοι είναι αυτοί; Ελάτε να τους ανακαλύψουμε μαζί, στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Καθρέπτες μπάνιου με LED: Τα 6+1 πλεονεκτήματά τους

1. Τα γεωμετρικά τους σχήματα ταιριάζουν σε κάθε μπάνιο

Κύκλος, τετράγωνο ή ορθογώνιο; Οι νέοι καθρέπτες μπάνιου με LED της Κυπριώτης είναι σχεδιασμένοι σε γεωμετρικά σχήματα με λιτές γραμμές. Έτσι, ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση μπάνιου, είτε κλασική είτε μοντέρνα.

2. Αναβαθμίζουν την αισθητική του χώρου

Ο χώρος του μπάνιου είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Γι’ αυτό, εκτός από εξαιρετικά καθαρός, αξίζει να είναι σύγχρονος και καλαίσθητος. Σε αυτό μπορεί να συμβάλει καθοριστικά ο LED φωτισμός, ο οποίος και αποτελεί μία έξυπνη λύση που θα αναβαθμίσει και θα αναδείξει άμεσα την αισθητική του.

3. Χαρίζουν μέγιστη φωτεινότητα

Σημαντικό το αισθητικό κομμάτι, αλλά τί γίνεται με το πρακτικό; Οι νέοι καθρέπτες μπάνιου με LED της Κυπριώτης εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή φωτεινότητα για το χώρο σας, διαχέοντας αρμονικά το φως σε αυτόν. Επιπλέον, μπορούν να λειτουργήσουν είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό με κάποιο άλλο φωτιστικό μπάνιου.

4. Μειώνουν την κατανάλωση ρεύματος

καθρέπτες μπάνιου με led

Οι καθρέπτες μπάνιου με LED κρυφό φωτισμό προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση ρεύματος. Οι LED λάμπες τους είναι πολύ πιο οικονομικές σε σχέση με τους λαμπτήρες φθορισμού αντίστοιχης φωτεινότητας.

5. Διαθέτουν υψηλή ανθεκτικότητα στην υγρασία

Τα φωτιστικά μπάνιου πρέπει να είναι εξαιρετικά ποιοτικά και ανθεκτικά στην υγρασία, αλλιώς ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα. Γι’ αυτό, στην Κυπριώτης σας προσφέρουμε μόνο τις καλύτερες επιλογές της αγοράς, οι οποίες αντέχουν στην υγρασία και… το χρόνο!

6. Οι λάμπες τους δεν χρειάζονται αντικατάσταση

καθρέπτες μπάνιου με LED ντουλαπάκι

Την ώρα που οι κλασικοί καθρέπτες μπάνιου με φωτιστικό χρειάζονται τακτικές αλλαγές λάμπας, οι καθρέπτες μπάνιου με LED δεν χρειάζονται αλλαγή λάμπας, ούτε έχουν κάποιο κόστος συντήρησης.

+1. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής καθρέφτη μπάνιου LED με ντουλαπάκι

Αν έχετε αυξημένες ανάγκες αποθήκευσης στο μπάνιο σας, τότε μπορείτε να προτιμήσετε καθρέπτες μπάνιου με LED και ντουλαπάκι. Πρόκειται για την ιδανική λύση που συνδυάζει φωτισμό υψηλού επιπέδου και μέγιστη πρακτικότητα.

Καθρέπτες μπάνιου με LED και την εγγύηση «Κυπριώτης»

Αναζητάτε καθρέπτες μπάνιου με LED που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα; Στα showrooms της Κυπριώτης θα ανακαλύψετε μία μοναδική ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν σε όλα τα μπάνια, μαζί με τα κορυφαία πλακάκια και είδη υγιεινής της αγοράς. Στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησής σας, η εταιρεία σας προσφέρει και 3D φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του χώρου σας, με τον καθρέφτη και όλα τα προϊόντα που εσείς έχετε επιλέξει, έτσι ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα από τα showrooms της εταιρίας σε:

  • Ανθούσα, Αθηνών (Πρώην Μυτιλήνης 12). Τηλέφωνο: 210 6607660
  • Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 278 & Πύλου. Τηλέφωνο: 213 0200300
  • Πειραιά, Πλαταιών 12-14 & Δήμητρος 3. Τηλέφωνο: 210 4145000

Βρήκατε χρήσιμο το νέο μας άρθρο: «Καθρέπτες μπάνιου με LED κρυφό φωτισμό»;

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο Κυπριώτης Blog.