Ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα: ποιες είναι εκείνες που θα απογειώσουν την αισθητική και τη λειτουργικότητά του; Ένα μπάνιο με ντουζ αντί για μπανιέρα αποτελεί την ιδανική λύση ακόμα και για τους πιο μικρούς χώρους. Διαβάστε λοιπόν όλες εκείνες τις προτάσεις που θα ταιριάξουν ιδανικά στο δικό σας μπάνιο και που αξίζει να τις εφαρμόσετε.

5+1 ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα

1. Πλακίδια σε ανοιχτά χρώματα…

Ένας μικρός χώρος αναδεικνύεται καλύτερα με ανοιχτά χρώματα όπως το λευκό ή το μπεζ. Επιλέξτε λοιπόν πλακάκια μπάνιου σε ανοιχτά χρώματα, πάντα μέσα από τη μεγάλη ποικιλία διαφορετικών σχεδίων της Κυπριώτης.

2. … σε συνδυασμό με χρωματιστά πλακάκια

Φυσικά, κάθε μας χώρος είναι ξεχωριστός, όπως κι εμείς. Αν αναζητάτε το κάτι διαφορετικό σας προτείνουμε να συνδυάσετε τα ανοιχτόχρωμα πλακάκια μπάνιου με έντονα χρώματα, όπως ακριβώς το Red urban cherry. Αυτό το κόκκινο αποτελεί την κατάλληλη επιλογή σας για να πλαισιώσει τα ουδέτερα χρώματα του μπάνιου που ονειρεύεστε

3. Ψηφιδωτοί τοίχοι

Άλλη μία από τις ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα που κάνουν την διαφορά είναι ένας ψηφιδωτός τοίχος στο χώρο του ντουζ. Θα δώσει σίγουρα μία μοναδική αισθητική πινελιά στο χώρο σας.

4. Χτιστή ντουζιέρα

Μιλώντας για ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μία μίνιμαλ χτιστή ντουζιέρα με γυάλινο τζάμι. Θα αντικαταστήσει τον ρόλο της κλασικής κουρτίνας, αναδεικνύοντας την πολυτέλεια του χώρου, αλλά και μεγαλώνοντας την αίσθηση του μεγέθους του.

5. Μοντέρνο ντουζ

Το μπάνιο μας είναι η δική μας προσωπικής στιγμή απόλαυσης μέσα στην κάθε μας ημέρα. Επιλέξτε λοιπόν μία ντουζιέρα που θα εντυπωσιάσει τόσο χάρη στο design όσο και την ευχρηστία της, όπως η  λευκή γυαλιστερή ντουζιέρα σε ορθογώνιο σχήμα.

+1.   Λευκά έπιπλα μπάνιου και είδη υγιεινής

Στην εταιρία Κυπριώτης θα βρείτε έπιπλα μπάνιου και είδη υγιεινής σε μικρές διαστάσεις που θα «κουμπώσουν» ιδανικά στο χώρο. Ανακαλύψτε τις πιο σύγχρονες και πολυτελείς νέες προτάσεις της αγοράς από την Κυπριώτης.

Οι κορυφαίες Ιδέες και λύσεις για μπάνιο με ντουζιέρα

Θέλετε να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα; Δημιουργήστε το τέλειο αποτέλεσμα με τη βοήθεια των ειδικών της Κυπριώτης. Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα 3 showroom της σε Ανθούσα, Χαϊδάρι ή Πειραιά και απολαύστε την κορυφαία της ποικιλία σε πλακάκια και όλα τα είδη για το μπάνιο σας. Για να είστε 100% σίγουροι για την επιλογή σας, η Κυπριώτης σας προσφέρει 3D φωτορεαλιστικές μελέτες, έτσι ώστε να έχετε μία ρεαλιστική απεικόνιση του μπάνιου σας με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από τα υπερσύγχρονα showroom της.

Βρήκατε χρήσιμο το νέο μας άρθρο: «Ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα»;
Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο Κυπριώτης Blog.