Ανακαίνιση μπάνιου, μία απαραίτητη εργασία για να ζείτε σε ένα περιβάλλον που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Ο χώρος του είναι αναμφίβολα ο πιο χρηστικός κάθε σπιτιού, καθώς από αυτόν θα περάσουν όλα τα μέλη και οι επισκέπτες του. Γι’ αυτό αξίζει την προσοχή σας και την ποιότητα των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής του Κυπριώτη. Ποια είναι όμως όλα εκείνα τα σημεία που πρέπει να προσέξετε για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαδικασία της; Ανακαλύψτε τα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Τα 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε:

#1: Καθορίστε ποιες εργασίες ανακαίνισης χρειάζεστε στο μπάνιο σας

Μερική ή πλήρης ανακαίνιση μπάνιου; Αυτό εξαρτάται αφενός μεν από τις ανάγκες του κτιρίου σας, αφετέρου δε από τις δικές σας. Αν το μπάνιο σας έχει συμπληρώσει περίπου 30 χρόνια ζωής, τότε σας προτείνουμε μία ολική ανακαίνιση. Αυτή, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει εργασίες όπως:

  • Αντικατάσταση ειδών υγιεινής
  • Αλλαγή σωληνώσεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων
  • Αλλαγή θερμαντικού σώματος (καλοριφέρ)
  • Αντικατάσταση πλακιδίων
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες
  • Βάψιμο και λοιπά μερεμέτια

Αν πάλι το σπίτι σας είναι νεότερο, τότε μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν.

#2: Ζητήστε έλεγχο του μπάνιου από τεχνικό

Πριν προχωρήσετε σε συμφωνία για οποιοδήποτε πακέτο εργασιών ανακαίνισης μπάνιου, είναι σημαντικό να ζητήσετε την εκτίμηση έμπειρου τεχνικού. Το βήμα αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς ο ειδικός ενδέχεται να εντοπίσει την ανάγκη εργασιών που δεν έχετε προϋπολογίσει. Όσο πιο προσεκτικά και εμπεριστατωμένα γίνει δε η τεχνική εκτίμηση, τόσο λιγότερες θα είναι οι πιθανότητες εμφάνισης βλαβών και άλλων προβλημάτων, ειδικά στις υδραυλικές εγκαταστάσεις.

#3: Επιλέξτε πλακάκια και είδη υγιεινής που διακρίνονται για την ποιότητά τους

Ανακαίνιση μπάνιου χωρίς αλλαγή πλακιδίων και ειδών υγιεινής δε γίνεται. Στον Κυπριώτη θα βρείτε την κορυφαία premium γκάμα της αγοράς, μέσα από την οποία μπορείτε να εντοπίσετε όλα τα κομμάτια που ταιριάζουν ιδανικά στις ανάγκες του χώρου σας, καθώς και στις αισθητικές σας προτιμήσεις. Μάλιστα, οι σύμβουλοί μας θα σας προσφέρουν και μία δωρεάν 3D φωτορεαλιστική απεικόνιση του νέου σας μπάνιου με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από τα showroom της.

#4: Εμπιστευτείτε το κατάλληλο συνεργείο για την ανακαίνιση μπάνιου

Αφού καταλήξετε στις επιλογές του project της δικής σας ανακαίνισης μπάνιου, είναι σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο συνεργείο για την υλοποίησή του. Έτσι, θα ολοκληρωθεί τη χρονική στιγμή που εσείς επιθυμείτε, με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με εξειδικευμένο προσωπικό για την ανακαίνιση μπάνιου που να περιλαμβάνει:

  • Ειδικό τοποθέτησης πλακιδίων
  • Υδραυλικό
  • Ηλεκτρολόγο
  • Βαφέα
  • Τεχνικό γυψοσανίδας (εφόσον χρειάζεται).

Η ανακαίνιση μπάνιου ξεκινά από τον Κυπριώτη

Ετοιμάζεστε για ανακαίνιση μπάνιου; Σε κάθε περίπτωση, ο Κυπριώτης αποτελεί την καλύτερη επιλογή σας. Ανακαλύψτε τα κορυφαία πλακάκια και είδη υγιεινής του σε τιμές που αξίζουν και πάντα στην καλύτερη ποιότητα. Όλα μας τα κομμάτια είναι ετοιμοπαράδοτα, για να επιλέξετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Επισκεφθείτε μας στο κοντινότερό σας showroom μας για να ξεκινήσουμε μαζί το δικό σας επιτυχημένο project που θα κάνει την διαφορά.

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Ανακαίνιση μπάνιου και τι να προσέξετε»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.