ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Η εταιρεία μας συμμετείχε όπως κάθε χρόνο στην έκθεση 100% HOTEL SHOW,  που διεξήχθη στο MEC Παιανίας από 17-20 Νοεμβρίου και παρουσίασε τις νέες τάσεις για πλακάκια και είδη υγιεινής.

Στο δάπεδο του περιπτέρου τοποθετήθηκε πλακάκι διάστασης 80×80 το οποίο προσομοιάζει γρατζουνισμένο μέταλλο. Η απόχρωση του πλακιδίου είναι καφέ πολύ σκούρο σχεδόν μαύρο και η επιφάνεια του έχει μια ανεπαίσθητη γυαλάδα.

Οι εξωτερικές επιφάνειες του περιπτέρου επενδύθηκαν με πλακάκι σε διάσταση 60×60 το οποίο προσομοιάζει με το ξεκαλουπωμένο τσιμέντο. Η επιφάνεια του είναι ιδιαίτερα τραχειά τόσο στην αφή όσο και στην όψη.

Σε όρθια διάταξη τοποθετήσαμε μια καινούργια σειρά η οποία προσομοιάζει σκουριασμένο μέταλλο. Οι διαστάσεις που επιλέχθηκαν κυμαίνονταν από το κοινό 30×60 μέχρι και το υπερμεγέθες 160×320. Η 160×320 είναι η μεγαλύτερη διαθέσιμη διάσταση πλακιδίων από τους οίκους του εξωτερικού.

Στην επιφάνεια αυτή, αναδείξαμε μια καινούργια σειρά από ανοξείδωτες μπαταρίες. Η ιδιαιτερότητα των μπαταριών αυτών είναι η ανάγλυφη υφή στον κορμό της μπαταρίας. Οι μπαταρίες είναι κατασκευασμένες από inox 316 το οποίο τις καθιστά ιδανικές τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Οι μπαταρίες αυτές είναι διαθέσιμες σε φυσικό φινίρισμα inox και σε τρία χρώματα pvd.

Πίσω από τη σύνθεση με τις μπαταρίες τοποθετήθηκε το décor της σειράς πλακιδίων που τοποθετήσαμε στο δάπεδο. Το décor αυτό έδωσε ένα πιο κλασσικό τόνο στην όλη σύνθεση.

 

 

Τοποθετήσαμε μια σειρά πλακιδίων σε διάσταση 75×75 η οποία αποτελεί μια μοντέρνα εκδοχή του μωσαϊκού. Η mat επιφάνεια του πλακιδίου είναι εμπλουτισμένη με γυαλιστερές χρωματιστές πινελιές.

Ένα mat υπόλευκο πλακάκι διάστασης 120×240 χρησιμοποιήθηκε ως καμβάς για τις χρωματιστές μπαταρίες με τον έντονο χαρακτήρα. Με τις μπαταρίες που παρουσιάσαμε θέλαμε να πετύχουμε έναν αρμονικό συνδυασμό ρουστίκ γραμμών με μοντέρνους χρωματισμούς, ένα αποτέλεσμα το οποίο έχει απήχηση πολύ σε σπίτια και ξενοδοχεία στα νησιά. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν είναι μαύρο σατινέ το οποίο συνδυάστηκε με τυρκουάζ πόμολα και σπιράλ.

Στην ίδια λογική (με την προηγούμενη φωτογραφία) συνδυάστηκαν ρουστίκ γραμμές με μοντέρνες αποχρώσεις. Το έπιπλο απαρτίζεται από μεταλλικό σκελετό ενώ τα χρωματιστά τμήματα του είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από πορσελάνη. Οι καθρέπτες είναι μαύροι mat οι οποίοι μπορούν να μετακινηθούν με την βοήθεια ενός βραχίονα.

Η μπαταρία είναι εντοιχισμένη παρόμοιας λογικής (με την προηγούμενη φωτογραφία). Η ιδιαιτερότητα της μπαταρίας είναι ότι αναμειγνύει κανονικά το νερό, λειτουργεί δηλαδή με joystic.

Το 3D πλακάκι στο φόντο είναι διάστασης 50×110 και υπάρχει η δυνατότητα κάθετης αλλά και οριζόντιας τοποθέτησης.

 

Ένα ασυνήθιστο πλακάκι διάστασης 60×120 τοποθετήθηκε σε αυτή την επιφάνεια. Μοιάζει σαν να έχει υποστεί παλαίωση και να έχει ξεβάψει με το πέρασμα του χρόνου.

Στην επιφάνεια αυτή φιλοξενήθηκαν δύο κουβάδες οι οποίοι στηρίζονται από ένα μεταλλικό βραχίονα. Όντας εν λειτουργία, ο χρήστης μπορεί να τραβήξει την αλυσίδα αναποδογυρίζοντας τον κουβά και να δεχτεί μια στιγμιαία ψυχρολουσία. Όταν ο χρήστης αφήσει την αλυσίδα, ο κουβάς επανέρχεται στην οριζόντια θέση του και γεμίζει με νερό με την βοήθεια ενός φλοτέρ. Οι κουβάδες αυτοί χρησιμοποιούνται μετά την έξοδο από το Hammam από τον χρήστη που θέλει να υποστεί μια ευεργετική για το σώμα του ψυχρολουσία.

 

 

 

Στην επιφάνεια αυτή τοποθετήθηκε ένα εξάγωνο πλακάκι Φ40 με αποτέλεσμα που προσομοιάζει αυτό του ξύλου. Το πλακάκι αυτό απαρτίζεται από μαύρες γραμμές πάνω σε ένα καφέ σκούρο καμβά.

Στην επιφάνεια αυτή τοποθετήσαμε μια καινούργια πρόταση από ανοξείδωτους επισμαλτωμένους νιπτήρες διάστασης Φ37. Οι νιπτήρες αυτοί έχουν μια μεγάλη γκάμα από σχέδια και χρώματα.

Πλακάκι που προσομοιάζει με μωσαϊκό σε διάσταση 75×150 με γυαλιστερή επιφάνεια.

Η σύνθεση αυτή απαρτιζόταν από πλακάκια διάστασης 20×20 που προσομοιάζουν με κορμό ξύλου και πλακάκια 20×120 που προσομοιάζουν με μαύρο μάρμαρο. Το μαύρο μάρμαρο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι πολλές υφές που έχει μπορούν από μόνες τους να διακοσμήσουν ένα μπάνιο.

Το χρώμα της εντοιχισμένης μπαταρίας ήταν μπρονζέ παλαιωμένο.

Ο νιπτήρας είναι κατασκευασμένος από πορσελάνη σε μαύρο χρώμα. Η ιδιαιτερότητα του νιπτήρα είναι το λεπτό του χείλος, μόλις  5χιλ. Ο συγκεκριμένος νιπτήρας μπορεί να παραχθεί σε ένα πολύ μεγάλο εύρος χρωμάτων.

 

 

 

Στις δύο πίσω επιφάνειες που πλαισίωναν την κεντρική σύνθεση, τοποθετήθηκαν πλακάκια διάστασης 160×320 σε αποτέλεσμα μαύρου γυαλιστερού μαρμάρου. Το φυσικό μάρμαρο το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για αυτά τα πλακάκια εξορύσσεται στην Τυνησία. Η ιδιαιτερότητά του είναι τα χαρακτηριστικά “χρυσά” νερά στην επιφάνεια του.

Πάνω στις επιφάνειες αυτές τοποθετήθηκαν εντοιχισμένα συστήματα ντους χρώματος μπρονζέ παλαιωμένο.