Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Πως θα έρθετε :

Από Πειραιά: 
Η Πειραιώς ξεκινά από την Ομόνοια και καταλήγει στο λιμάνι. Περνάμε το εργοστάσιο ΕΛΑΪΣ αριστερά μας και τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ δεξιά μας. Συνεχίζουμε ευθεία και περνάμε τη μεγάλη διασταύρωση. Συνεχίζουμε και μετά το εργοστάσιο ΚΕΡΑΝΗΣ περνάμε το φανάρι και δεξιά υπάρχει το βενζινάδικο AEGEAN. Ακριβώς απέναντι είναι η οδός Δήμητρας. Στο τέλος της βρίσκεται το κατάστημα μας.

Από Θηβών: 
Ακολουθούμε την πορεία της. Περνάμε τις πρώτες γραμμές τραίνου όπου είναι η Λεύκα, περνάμε τις δεύτερες γραμμές τραίνου και στα αριστερά μας βρίσκεται η NISSAN ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ. Στον δεύτερο δρόμο αριστερά βλέπουμε πινακίδα ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ και στρίβουμε. Τον ακολουθούμε και μετά το STOP ( κατάστημα Αφοί Παπαδόπουλοι ) στρίβουμε δεξιά. Είναι η Μακρών Τειχών. Ο τέταρτος κάθετος δρόμος είναι η Δήμητρας ( 1ος δρόμος Ανδριανού. 2ος Βασιλικών, 3ος Αθηνών – Πειραιώς ).

Από Παραλία ( Παραλιακή-Λ. Συγγρού – Ν. Φάληρο – Μοσχάτο ):
όπως κινούμεθα στη Παραλιακή μόλις περάσουμε το ΣΕΦ ( Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας ) ακολουθούμε την πινακίδα ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΛΙΜΑΝΙ. Κινούμεθα πάνω στην γέφυρα, μόλις δούμε δεξιά μας το εργοστάσιο ΚΕΡΑΝΗΣ, ο δρόμος κατηφορίζει. Μόλις τελειώσει ο κατήφορος , στον δεύτερο δρόμο στα δεξιά μας, είναι η οδός Πλαταιών.

Από Κέντρο Πειραιά: 
μπαίνουμε στην Εθνική Αντιστάσεως στην ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ. Στο τέλος της συναντάμε την πλατεία Ιπποδαμίας και ακολουθούμε την πινακίδα ΠΡΟΣ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΔΟ ΘΗΒΩΝ. Η πορεία του δρόμου μας οδηγεί στην Πειραιώς. Στην συνέχεια στρίβουμε δεξιά στον 3ο δρόμο ( Μακρών Τειχών ) και πάλι δεξιά, όπου είναι η Δήμητρας.

Από ποτάμι (Κηφισσό) : 
Τέρμα Κηφισσού στη νέα μεγάλη γέφυρα με κατεύθυνση δεξιά προς Πειραιά και μετά προς Λιμάνι (Λεωφ.Παπανδρέου).

epistrofi

Facebookgoogle_plusmailFacebookgoogle_plusmail