Παρακολουθούμε την παγκόσμια αγορά και επιλέγουμε σύγχρονα υλικά με μοναδικό design. Δείτε τα όπως εμφανίζονται στο περίπτερό μας σε πρόσφατη έκθεση. Για το δάπεδο του περιπτέρου χρησιμοποιήθηκε ένα βιομηχανικό πλακάκι (60×120 9mm) το οποίο προσομοιάζει με οξειδωμένο μέταλλο. Το γυάλισμα της σειράς είναι εξαιρετικό με μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε γυαλιστερό και mat.

Για την είσοδο του περιπτέρου χρησιμοποιήσαμε ένα πλακάκι  (90×90) το οποίο προσομοιάζει με παλαιωμένο ξύλο σε μαύρο χρώμα. Η έκδοση της σειράς σε λευκό χρώμα αποτελεί μια πολύ δημοφιλή λύση για τα νησιά.

Στην εσωτερική πλευρά της γωνίας τοποθετήθηκε σειρά σε αποτέλεσμα ξύλου (20×120) η οποία βγάζει και γυαλιστερή και mat επιφάνεια.

Για το μπάνιο χρησιμοποιήσαμε δύο σειρές πλακιδίων μια σε αποτέλεσμα μαρμάρου (120×240 9mm) και μια σε αποτέλεσμα γυαλισμένου μωσαϊκού σε μαύρο χρώμα (75×75). Η πρόταση αυτή ήταν αρκετά πρωτότυπη καθώς συνδυάστηκε το διαχρονικό μάρμαρο με το φετινό trend αναβίωσης του μωσαϊκού.

 

Με τα δύο πλακάκια ντύθηκαν οι δύο μονομπλόκ νιπτήρες από το ειδικευμένο συνεργείο μας. Λευκό μάρμαρο χρησιμοποιήθηκε στην εξωτερική πλευρά του νιπτήρα, ενώ μέσα στη γούρνα τοποθετήθηκε το μαύρο μωσαϊκό με φαινομενικά ανύπαρκτες ενώσεις.

Οι μπαταρίες που χρησιμοποιήθηκαν είχαν κλασικό στυλ με μπαταρίες ζεστού-κρύου (μισής στροφής). Η ιδιαιτερότητα αυτών τον μπαταριών ήταν η βαφή τους. Οι μπαταρίες βάφονται εξαρχής με ηλεκτροστατική βαφή, δίνοντάς τους ένα αποτέλεσμα σατινέ μαύρου. Η βαφή αυτή είναι γνωστή ως PVD.

Η ντουζιέρα που χρησιμοποιήθηκε στο δάπεδο είχε μαύρο χρώμα και είχε αποτέλεσμα πέτρας. Η ντουζιέρες αυτές καθώς είναι μασίφ, μπορούν να κοπούν σε όποιο σχήμα θέλουμε, και να τοποθετηθούν και στους πιο παράγωνους χώρους.

Στο χώρο του τραπεζιού τοποθετήσαμε ένα décor  το οποίο προσομοιάζει με μέταλλο (37,5×37,5). Στην ίδια σειρά βγαίνει και  μονόχρωμη επιφάνεια για να μπορεί να συνδυαστεί . Καθώς είναι υλικό αντοχής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε δάπεδο.

Πάνω από το τραπέζι τοποθετήθηκαν φωτιστικά κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από πλακάκια. Η αρχιτεκτονική μας ομάδα τα σχεδίασε και η υλοποίηση έγινε από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

 

Στον τοίχο του κοινόχρηστου μπάνιου τοποθετήθηκε ένα πλακάκι σε αποτέλεσμα μαύρου σκουριασμένου μετάλλου (80×160) σε συνδυασμό με ένα πλακάκι décor  (15×45). Το πλακάκι που χρησιμοποιήθηκε ως décor  είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι extruded δίνοντας αποτέλεσμα χειροποίητου πλακιδίου με πλευρές οι οποίες δεν είναι ίσιες.

Ο νιπτήρας σχεδιάστηκε ώστε να τοποθετείται στο κέντρο του χώρου με μαύρες μπαταρίες οροφής και μίκτες πάνω στον πάγκο. Οι μίκτες τοποθετήθηκαν έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις δύο πλευρές του νιπτήρα. Ο νιπτήρας ήταν εξ ολοκλήρου ντυμένος με πλακάκι (ίδιο με 80×160 του τοίχου) προσδίδοντας βιομηχανικό αποτέλεσμα.

Για τους δύο νιπτήρες κατασκευάστηκαν δύο πάγκοι από ένα συνδυασμό πλακιδίων σε αποτέλεσμα πέτρας (ψηφίδα μαύρη σε φύλλο 30×30 και πλακάκι μπεζ 75×150). Η σύνθεση αυτή πλαισιώθηκε  από μια μαύρη επιφάνεια (120×240 9mm).

Πάνω στον πάγκο τοποθετήθηκαν νιπτήρες τσιμεντένιοι σε μαύρη απόχρωση. Στους νιπτήρες κατέληγαν εντοιχισμένες μπαταρίες σε χάλκινο χρώμα και αποτέλεσμα PVD.