Γρανιτοπλακάκι  δαπέδου και μπάνιου που αποτυπώνει μωσαϊκό σε πολλές διαστάσεις που αναδεικνύει τον χώρο σας!!

Μεγάλη ποικιλία από χειροποίητους νιπτήρες (πέτρα –μάρμαρο –τσιμέντο) που αναδεικνύουν  το μπάνιο σας!!

Εμείς με την εμπειρία μας θα σας βρούμε την καλύτερη λύση για τον επαγγελματικό σας  χώρο!

 

Νέα σειρά Jewels

Η νέα σειρά Jewels διεκδικεί επάξια τον τίτλο του “απόλυτου κοσμήματος”. Τα πλακίδια της σειράς χρησιμοποιούνται ως décor και έχουν πολύ ωραίο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με πλακίδια που προσομοιώνουν μάρμαρο. Μια σειρά πέρα από κάθε τι συνηθισμένο.

 

 

Έκθεση Cersai 2014 – Μπολόνια, Ιταλία

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εταιρία μας θα παραστεί στην έκθεση Cersaie 2014 στην Μπολόνια της Ιταλίας. Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές πλακιδίων και ειδών υγιεινής παγκοσμίως κάνοντας τις προτάσεις τους αλλά και θέτοντας τις βάσεις για τις τάσεις της μόδας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης η εταιρία μας θα επιλέξει τις σειρές που θα παρουσιάσει την προσεχή χρονιά.

 

 

Εστιατόριο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος από τους “Α&M Architects”

Μια εκπληκτική δουλειά η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2014 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Οι Α&M Architects, σε συνεργασία με την εταιρία μας, σχεδίασαν και κατασκεύασαν τα εστιατόρια που απεικονίζονται στις παρακάτω εικόνες.

 

 

Έκθεση: Salone Del Mobile 2014

Η εταιρία μας θέλοντας να είναι ενήμερη για τις τάσεις της μόδας παρευρέθηκε στην έκθεση Salone Del Mobile 2014 στο Μιλάνο. Αν και η έκθεση εξειδικεύετε στα έπιπλα σπιτιού οι καλύτερες εταιρίες στα είδη υγιεινής και πλακάκια πάντα κάνουν μια ηχηρή εμφάνιση.

 

 

Έκθεση: Cersaie 2013

Η έκθεση Cersaieείναι η πιο μεγάλη Ευρωπαϊκή έκθεση στον χώρο των πλακιδίων. Στην έκθεση αυτή παρουσιάζονται όλες οι νέες ιδέες και ανάλογα με την ανταπόκριση του κόσμου μπαίνουν σε παραγωγή ή καταργούνται. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εταιρία μας δήλωσε το παρών και έμεινε έκπληκτη από τις νέες προτάσεις.

 

 

Ενημερωτικό φυλλάδιο Κυπριώτης – Σεπτέμβρης 2012

Η εταιρία μας τον Σεπτέμβρη του 2012, θέλοντας να γιορτάσει τα 120 χρόνια λειτουργίας της, δημιούργησε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο απευθυνόταν στους επαγγελματίες του χώρου. Μέσα από τις σελίδες του μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τις τάσεις της μόδας για το έτος 2013 όπως επίσης και λίγα πράγματα για την ιστορία τη εταιρίας. Αν και γραμμένο μερικά χρόνια πριν, παραμένει σύγχρονο και ενδιαφέρον. Leaflet

 

Δελτίο Τύπου: Περιοδικό Evoluxion – Μάιος 2010

Το γερμανικό περιοδικό φωτισμού “Evoluxion” έκανε μια εκτενή αναφορά στο κατάστημά μας στο Χαϊδάρι. Το άρθρο αναφερόταν τόσο στον φωτισμό του κτηρίου όσο και στην αρχιτεκτονική του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο “Ηρακλής, ο Οδυσσέας και ο Αινείας θα ήταν τακτικοί πελάτες εδώ [κατάστημα Χαϊδαρίου]”. Evoluxion

 

epistrofi

 

Facebookgoogle_plusmailFacebookgoogle_plusmail