πλακάκιαΤα πλακάκια είναι μία πολύ δημοφιλής και ασφαλής επιλογή για τα σύγχρονα σπίτια. Είναι ανθεκτικά, καθαρίζονται εύκολα, μονώνουν από την υγρασία και δίνουν στους χώρους του σπιτιού την όψη και το ύφος που θέλετε. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, σχήματα, επιφάνειες, χρώματα, και μπορούν να ταιριάξουν με κάθε στυλ διακόσμησης. Πλακάκια μπάνιου, πλακάκια δαπέδου, πλακάκια κουζίνας είναι οι ποιο δημοφιλείς όροι για να τα αναζητήσετε. Για να επιλέξετε τα κατάλληλα πρέπει να γνωρίζετε τα μυστικά τους . Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην σωστή επιλογή.

Τα πάντα για τα πλακάκια.

Για όλους τους τύπους πλακιδίων θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά βασικά χαρακτηριστικά τους. Η προέλευση (τα ιταλικά και ισπανικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και design) είναι ένας πολύ βασικό χαρακτηριστικό και το πρώτο που πρέπει να γνωρίζετε. Ο τρόπος παραγωγής, οι μηχανικές ιδιότητες του υλικού δηλαδή, το επίπεδο σκληρότητας, η απορροφητικότητα, η τραχύτητα της επιφάνειας και η σταθερότητα των διαστάσεων είναι επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά. Επειδή πλακάκια αγοράζετε για μια ζωή πρέπει να ξέρετε τι αγοράζετε.

Στη σελίδα μας tips & tricks βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που αφορούν την ανακαίνιση και τα πλακάκια. Δείτε γιατι να επιλέξετε πλακάκια, γνωρίστε τι είναι τα γρανιτοπλακάκια, μάθετε όλα τα μυστικά για την τοποθέτηση πλακιδίων, και τι υλικά χρειάζεστε.

Facebookgoogle_plusmailFacebookgoogle_plusmail